Aşk İlişkileri NAZIL FÖLÜRTLEŞİRİM BEN? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben bi erkekle nası fölürtleşirim ne. Yağmam gerekiyor bunun için! Güncellemeler+1 yıl YA YARDIÖ Güncellemeler+1 yıl Ya nasıl fölürtserim bu erkeklen NAZIL FÖLÜRTLEŞİRİM BEN? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
sierravista Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 +1 yıl Türkçe katliamı 😒 al birini konuş işte zamanla sen ona o sana yürür flörtleşmiş sayılırsınız 1 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı. Senin gönlünü heyecanlandıran, içinden sarf ettiğin kelimeler, zihninde kurduğun çeşitli davranışların vardır.İşte onun eylemlere ve kelimelere dökülme halidir flörtleşme.cut. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Flört olup sevgili olup sonra evlenek ne diyon 😂😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kes ya yılışık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi özeli güzeli sen kaybettin Yorumla Soran +1 yıl Ergensin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabi efendim Yorumla
_ÇikiÇüküBabA_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Türkçe dersi almaktan başlayarak 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Seni ciddiye almıyorum bye Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Türkçe katliamı 😒 al birini konuş işte zamanla sen ona o sana yürür flörtleşmiş sayılırsınız
Senin gönlünü heyecanlandıran, içinden sarf ettiğin kelimeler, zihninde kurduğun çeşitli davranışların vardır.
İşte onun eylemlere ve kelimelere dökülme halidir flörtleşme.
cut.
Flört olup sevgili olup sonra evlenek ne diyon 😂😂
Kes ya yılışık
İyi özeli güzeli sen kaybettin
Ergensin
Tabi efendim
Türkçe dersi almaktan başlayarak
Seni ciddiye almıyorum bye