Ahlaksız teklif? Tehdit?

metrodan indim sakin bi yere çimlere oturduk sevgilimle sohbet ettikten sonra öpüşmeye başladık sonra birden karşımda kuzenim geçerken gördüm hemem bıraktım bize doğru geldi noluyo burada dedi ben de abi açıklayabiliriz arkadaşım dedim sevgilim başkan sana ne ya hayırdır dedi kalktı ne hayri lan dürzü kuzenim o benim lan diye bağırınca sevgilim bir şey demeden koşarak kaçtı nabiyim lan anlatımımı şimdi anana banana zannediyorlar üniversite okuyor kızımız burada erkeklerin koynunda resimini de çektim sizi görmeden köşeden dedi gösterdi anlatma lütfen bu konuda sertler zaten nolur dedim muhafazakar insanlar çünkü birisiyle tanışmayı sevgili olmamı istemezler ben de bakıcam kızım tadına anca öyle. millete veriyosun nasıl olsa altına yatıyosun dedi hayır ben kimseyle oyleolmadi desemde yalanlara karnım tok tüm kızlar aynı kasar dedi neyse yarın bana gel ya da başka bi yere gideriz dedi yoksa biliyosun haa gösteririm valla dedi ve gitti haber bekliyom dedi ben şimdi ne yapicam evdekilerin öğrenmemeli lazım ne yapicam ben ya sevgilim de merak ediyo ne oldu felan diye korkak gibi kaçtın dedim olması gereken öyleydi saygıdan felan diyor?

Ahlaksız teklif? Tehdit?