Sevgilim aramızda geçenleri yayar mı sizce?

Beni kadınlar daha iyi anlar diye düşünüyorum uzun uzun yazmak istiyorum lütfen bana fikir verir misiniz sizlerin fikrini çok önemsiyorum. Sevgilimle 8 gün oluyo ayrılalı bizi tanıştıran da kuzenim ve ortak arkadaşlarımız var hiç temasımız olmadı, ama bana kötü arkadaşların varsa onlardan uzak dur dedi bende her gün başkasıyla yatıp kalkıp bi de bana bunu söyleyen birisi var dedim anlatıyo bana dedim konuşmayı kestim dedim, yanlış anlamasın diye sana asla bir şey ima etmiyorum, yanlış anlama beni dedim. Hadi onu geçtim benim en yakın iki arkadaşım var birisi bizi tanıştıran kuzenim, onunla arası iyi değil ama bu iyi olmayacağı anlamına gelmiyor, bi de arkadaşım var yakınım, hiç beklemediğim muamele gördüm aşırı derece de kavgaya tutuştuk ikisiyle de o sinir anıyla şöyle yapıcam böyle yapıcam diyip arkalarından atıp tuttum, yakın arkadaşımla tekrar konuşmaya başladık ama 11 yıllık arkadaşım herşeyimi biliyor eğer onun arkasından öyle dediğimi duyarsa benim hayatım kayar. Zaten ayılırken 'ilk defa birisini ailem gibi gördüm herşeyimi anlattım, sana anlattığım şeyler aramızda kalırsa sevinirim' dedim sizcs yayar mı anlattıklarımı?

Sevgilim aramızda geçenleri yayar mı sizce?