Kabul etmedim. Ama kabul etsem nasıl olurdu diye de düşünmüyor değilim. Daha 19 yaşında askere bile gitmemiş. Bense 25 yaşındayım.
6 yaş küçük birinden teklif aldım. Yaş dengesizlikleri aşka engel midir?

Kabul etmedim. Ama kabul etsem nasıl olurdu diye de düşünmüyor değilim. Daha 19 yaşında askere bile gitmemiş. Bense 25 yaşındayım.
Merhaba
Daha 19 yaşında ve askerliğini bile yapmamış çocuk Sen de bunun farkındasın ki çocuk daha erkeklerin geç olgunlaştığını da var sayarsak çocuk büyütme ile uğraşırsın. Yaş aşkı engel değil fakat aranızda bir aşk yok yani olabilme ihtimali ile bu birlikteliğe başlarsan olmama ihtimali de var yani yanlış bir kişiyle birlikte olduğunda bir şeyler yaşadığında aşka olan inancını kaybetmek var herkesi onun gibi sanmak var yani hiç o risklere girmeye değmez çok aşık olursun çok seversin duyguların çok farklı olur ama sadece kafanı karıştıran yaş meselesidir o zaman engel değildir tabii ki ama şu şekilde hiçbir şey yokken mi acaba mı gibi düşüncelerle o riske girmeye değmez
19 yaşında bir çocuk -çocuk sayılır üzgünüm- 25 yaşındaki bir kadının ne somut ne soyut hiçbir beklentisini karşılayamaz. Sadece kendini kendinden daha genç erkekler tarafından arzulanıyor olmakla mutlu edebilirsin o kadar. Bence reddetmekle en doğrusunu yapmışsın. Her zaman söylüyorum yaş farklı ilişkilerde sorun değildir, sorun olan yaşı küçük olanın kaç yaşında olduğudur. O daha yeni reşit olmuş ergenlik döneminin henüz başında sen ergenliğini sonlandıracaksın çok yakında. İkinizin de bu hayattan ve birbirinizden beklentileri farklı olur. Arkadaş çevreleriniz işin içine girdiğinde her iki ortam da diğeri için rahatsız edici olacak zaten.
Erkeklerin kendinden yaşça baya genç olanları sorun etmeyen kadınlar var. Önemli olan kafaların uyuşması. Ama ben yapar mıydım, yapamazdım. Çok fazla yaş farkı illaki sorun oluyor. Erkeklerin o yaşlarda ilişkilerinden beklentileri, 25 yaşındaki bir kadından farklı bence. Hani daha çok cinsellik için. Kadınların daha çabuk olgunlaştığını biliyoruz. Kısacası zor yani, ayrıca askerliğinide yapmamış. Üzülürsün.
Selamlar,
Ülkemizde kadınların yaş olarak biraz daha büyük olması biraz tuhaf karşılanabiliyor. Özellikle erkeklerin daha geç olgunlaştığını düşünürsek bu durum ilerde sıkıntı olabilir. Yani o çocuğu tanımadığım içinde çok negatif bir şey söylemek istemiyorum. Belki aklın başında ve ne istediğini bilen bir insandır. Denemeden bilemeyiz. Eğer gönlün varsa tüm yargıları bir yana bırak ve bir şans ver bence.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Bence kabul etme. Kadının erkekten büyük olması sorun olduğu ya da olacağı için söylemiyorum kabul etme diye ama en azından bir askere gidip gelmiş olsun tamam askerlikte öyle aman aman bir şey değil yani insanlar çiftler arasında bir belirteç olmamalı ancak daha 19 yaşında gençliğinin çok çok baharında. Eğer 25 yaşında olsaydı ve sen de 30 yaşında olsaydın hiç sorun etme kabul et derdim ancak 19 yaşında olması bence pek sağlıklı olmaz.
Yaş dengesizlikleri engel değildir ama o'nun kanının en deli aktığı zamanları..
Bu tamamen o'nun karakteriyle ilgili.
Ama daha olgun olsaydı aklı başında olurdu.
burada önemli olan senin hislerin.
Onlar sana ne diyor.
Maalesef bazı şeyleri yaşamadan bilemiyoruz.
Sen sadece kendini dinle ve ona göre hareket et derim..
19 yaşındaki erkekten ciddi bir ilişki yaşamayı beklemek saçma olur. Onun önünde okulu var, askerliği var, işini bulup kendi parasını kazanması var. Bu kadar çok şeyin olması uzun bir zamanı alır. Bu süreç içerisinde senden soğumayacağı da kesin değil. Bence ilişki teklifini kabul etmeyerek doğru olanı yapmışsın. Dolayısıyla düşünmeni gerektirecek bir durum yok.
Merhaba, eğer bahsettiğiniz kişi, karakter olarak yaşının çok üzerinde bir olgunluktaysa bence reddetmekte kısmen hatalı davranmışsınız ama eğer geç olgunlaşabilecek ve hatta çocuksu biriyse doğru bir karar vermişsiniz. Biz burada o kişinin karakterini bilmediğimiz için net bir şey söylemeyiz ama genel olarak böyle bir yorum getirebiliriz. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Aşk hissedilen duygu durumu. Yaş farkı da haliyle onun üzerine etkisiz kalır. Ancak iş ciddiye bindiği zaman, 19 yaşındaki biriyle de evlilik düşünmek en az 6 yıl sonrası için mümkündür. Bunu dikkate alarak birşeyler düşünüp düşünmemek size kalmış
Kadınlar, genelde yaşça küçük erkeklere pek sıcak bakmazlar.. Özellikle 20'li yaşlarda..
Tabi istisnaları da vardır.. Eğer sen bir sorun görmüyorsan, sırf yaştan ötürü engel koyma..
Engel olmaz
Değil fakat bahsettiğiniz yaş 19 olduğu için bu yaş farkı bir problem. Çocuk sizin isteklerinizi karşılayamaz. Daha hayata atılacak, askere gidecek bu süreçte olgunlaşırken karakterinde de değişiklikler olacaktır. En iyisini kabul etmeyerek yapmışsınız. Onun öncelikle olgunlaşması lazım
Ya başını neden agirtiyorsunuz anlamıyorum kafa yapısı farklı askere gitse gelcek düzen bunlar hemn olmuyor senin yas geçecek kafa uyumu daha farklı olucak 30 yasinda gibi ne yapcan 22 yasinda ki çocuklar annelik mi sevgilimi onu yapma bunu giyme bu doğru bu yanlış saçma bir durum
Olmuyor gerçekten yaa. Kafalar uyuşmuyor. 21 yaşındaki bir erkek bile küçük geliyor bana. Oysa iki yaş küçük benden ama gel gör ki kafa yapısı 10 yil geriden geliyormuş hissi veriyor anlaşamıyorsun
@Aksiyonbey-34 erkekler kadınlara göre daha geç olgunlaşıyor. Bu yüzden kendimizden büyük ya da aynı yasta olduklarimizla anlaşabiliyoruz.
yaş sorun değil ama benden 6 yaş küçük ya da 6 yaş büyük insanlarla anlaşacağımı sanmıyorum. hayat tecrübesi aynı değil, kafa yapısının da uyuşması imkansız.
Büyütür vatana faydalı bir, evlat yetiştirirdin fenamı😉
erkekler geç olgunlaşır.
30 yaşında bir adam 20 yaş tavıralrı sergileyebilir. bu yüzden 19'u düşünemiyorum.
Eğer karakteri ve duruşu hoşuna gittiyse denemeden bilemezsin. Yaş farkı ilişkilerde hiçbir şeye engel değildir. Mantıklı olup yelkenleri hemen suya indirmeyerek ve tetikte olarak kendini koruyabilirsin.
Yas değil de. Mantiklariniz uyuyorsa neden olmasın. Yani çocukça degilse görüşleri. Olur bence..
Kadının sübyancısi da olur mu deneyin olurmus sjsjshd
Kendimden küçük bir erkekten etkilenmem mümkün değil.
Hayır ben hiç kendi yaşımda biri ile çıkmadım nerdeyse
elinden tut parka filan götür salıncakta salla çocuuu😂😂
Ciddi düşünmüyorsun herhalde sadece takılmak için mi şimdi ki nesil sırık gibi küçükte olsa
Sırık gibi evet ama yüzünden ufak olduğu belli yanında teyzesi gibi duruyorum😂😂
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş