Sevgilim sonradan arkadaşlarım olursa onları takip ederim eklerim karışamazsın diyor sizce ne yapmalıyım?

2,5 yıllık sevgilimle kötü olaylar yaşadık birbirimize hakaret ettik küfür vs o çok öfkeliydi ve dün son kez bir araya gelmek istedim çok seviyordum çünkü hala da seviyorum adam iÇin canımı feda ederim aşığım çünkü onun şikayeti benim onu kısıtlamammış kız arkadaşların olamaz dedim ve takip edemezsin dedim şimdi ayrıldık ve barışma gibi bir durum oldu benim sonradan okuldan ordan burdan kız arkadaşım olabilir bu durum normal eklerim vs dedi sizce çok mu sıkıyorum haklı mı Kız arkadaşım olursa Instagram‘dan eklerim seninle çevreme olmalı bana bir şey katan insanlar olmalı her şeyi yanlışa çekiyorsun farklı anlam olarak düşünüyorsun hiç mi arkadaşımız olmayacak olursa eklerim ben falan filan dedi ben de çok aşağıladın beni kesinlikle böyle bir şey olamaz aklından geçirmem dahi iğrenç artık daha konuşmayalım falan dedim peki hakkı var mı çevresi olmalı arkadaş olmalı mı bir çok arkadaşı sevgilisi olduğu halde kız arkadaşları takip ediyormuş Sadece sonradan dedim edinicem demesi çok aşağılayıcı geldi bana çok zoruma gitti Hakkı var mı

Sevgilim sonradan arkadaşlarım olursa onları takip ederim eklerim karışamazsın diyor sizce ne yapmalıyım?