- Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılİmam nikahı asil eşin haberi olmadan olamaz. Yani siz o arkadaşın söylemiyle ikinci bir evlilik olan diğer eşinin üstüne getiriliyorsunuz. Burada asil yani ilk eşin rızası ve haberi yok dolayısı ile imam nikahı kıyılamaz kıyılsa bile geçerli olmaz. Zaten imamlar artık resmi nikah olmadan imam nikahı kıymıyorlar. Öte yandan yaşın gereği seni aşağılamak veya yargılamak doğru olmaz, yaşın genç kendinnden olgun birisi seni büyülemiş ve etkilemiş. Normaldir böyle şeyler öğretmenine aşık olmak her kızın başına gelen birşey sen bir adım ilerletip ilişki kurmuşsun. Dediğim gibi bu senin yaşının genç oluşuve insan ilişkilerinde tecrübesizliğinden kaynaklanıyor. Yaşın 25 falan olsaydı eğer ki olunca anlayacaksın ki çok yanlış ve hatalı bir karar almışsın. Hem kendi hayatını hem o olgun ama tutarsız adamın hayatını hemde onun eşinin ve çocuklarının hayatını mahvetmek üzeresin. Temiz ve saf düşünceler içinde olabilirsin, seviyor olabilirsin insanın anlarız veya yaşının toyluğuna veririz ama bunlar toplumda gördüğün şeyler ve senin ki yasak aşk. İşin öteki boyutu ise o öğretmen denen adam seninle neden ilişki kuruyor, bunun sonu nereye varacak bunun hakkında bir bilgi veriyor mu ve sen onun hayatında metres misin ki hem eşinden ayrılmayıp hemde imam nikahı kılıfıyla senden faydalanmayı mı düşünüyor. Bir kere tutarlılık yok. Diyelim ki eşinden boşandı ve seninle bir hayat kurdu peki senin vicdanın elbet bir gün gelipte sana hesabını sormayacak mı? Ve son olarak empati yap birgün başka biriyle evlendin, eşin iş yerinden senden daha genç birisiyle böyle bir ilişki kurdu, yaşadıklarının aynısını sende yaşadın ne yapardın? Hepsini geçtim ailenle böyle bir çarpık yasak ilişkiyi nasıl bir araya getirip orta yol bulacaksın. Bunları düşün ve öyle hareket et.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk başa gelince akıl orda ayak bağı olur demiş mevlana, ama aşkın yanında mantığını kullanmazsan acı çekeceksin, hatta açı çekmekle kalmaz hayatının yıkımını görürsün bedeli ağır olur. Öncelikle yaşın küçük ve hayat deneyiminin az olduğunu düşünüyorum buda yanlış karar ve davranışları sık tekrarlamak anlamına gelir bu adamla bir geleceğin yok nedeni ise apaçık ortada, hayat kadınına aşık olanıda gördüm, hayatı cezaevine girip çıkmak olan suçluya aşık olanıda ama hiçbiride gidip ne onlarla evlendiler ne iletişimlerini ilerlettiler, aşklarının acısını kendi içlerinde belirli müddet yaşayıp sorunlarını atlattılar. Önünde iki tercih var ya aşkının acısını içinde yaşayıp kısa süreli ağlamak ya da yanlış karar verip ömür boyu ağlamak hayat senin tercihde
61 Yorumla- +1 yıl
+1.
+1 yılDaha yeniymis zaten gel sen bu yoldan don. Ev üstüne ev kurulmaz. O kadinin yerine koy kendini. Hem o adam seni kullanıyor. Acik acik boşamam demiş zaten. Bosamazda zaten. Yasin daha çok küçük. Okulunu bitir üniversiteye git mesleğini eline al kendi. ayaklarinin üzerinde bir dur bakalim önce. O adam seni kandiriyor. Hayatini öyle bir adama heba etme. Hayatinin en büyük hatasini yaparsin. Bak o kadinin yerine koy kendini. Cocuklari var onlara aci. Kuma olacaksin ya bunu kendine nasil yedirebiliyorsun. 1 aydan hemen ask olmaz. Sen bu yoldan dön. Baskasina ait bir adamdan sana hic bisry olmaz.
10 Yorumla
+1 yılCanim gordugum kadariyla sende olan bitenlerin farkindasin. Fakat birseyi unutmussun ki bir erkek evlendiyse ve karisini aldatmayi kafaya koyduysa bu aldatma duygusal olarak degil cinsel olarak aldatmadir. Su anda daha yeni oldugunuz halde nikah kiymak istiyor sebebini soyleyeyim sana. Seninle sozde nikah kiydiginda guya"helal" olacaksin ona... Seninle iliskiye girmek, cinsellige dair viseyler yasamak icin istemis bu imam nikahini. Cinsel birliktelik istediginde sen hayir dersin muhtemelen o da bizi nikahliyiz unuttun mu bize bisey olmaz yapabiliriz der.
01 Yorumla- +1 yıl
Pardon lafim bitmeden gonderdim. Devam ediyorum. Halbuki o adamin gozden kacirdigi bisey var ki dini nikah in amaci evlendgin kadinin sana helal olmasi. Resmi nikah kiyilmaksizin ve sadece amaci cinsellik icin yapilan dini nikahin hicbir dini gecerliligi yoktur. Dini nikah yapildiginda herkese duyurulur anneler babalar yani aile yakinlari vs. Bir nevi resmi nikah tadinda yapilir. Senden hoslandigi felan da yok bu adam şu an bunu yapiyosa senden oncekiler ve senden baska kisiler mutlaka vardir. Seni seviyorum senden hoslaniyorum vss.. o adamdan gecmis seyler bunlar. Sadece cinsel heyecan yasamak icin sana yalan soyluyor. Aldatma konusuna da gelince "yuva yikanin yuvasi olmaz" doye bir soz vardir. Sen vicdanli birisin aklini basina topla boyle hem sen hem hem esi hemde cocuklari mutsuz olur. Sen o cocuklarin ve esinin rizkini yemis oluyosun. Onlarin hakkina giriyosun. Nasil helallik alip haklarini odeyeceksin ki? Aklimi basina topla ve dogru olani yap mantiken. Dua da et. Allaha emaner
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
Sorduğun soruya alacağın cevaplar seni ne kadar tatmin edecek? Bazen birisinden gördüğümüz ilgi bizleri yanlış yönlere doğru çeker, aslında bu ilgi bizlerde bir süredir olmayan bir eksiklik.
Hocam dediğin şerefsizin, 2 çocuğu var eşine ve çocuklarına sen bu yaptıklarını doğru bulmadığın halde halen peşinden koşuyorsun, anlıyorum sevmek bazen yanlış kararlar almamıza neden olur...
Hocanın sana yaklaşması inan seni sevmesi değil veya hoşlanması da değil, seninle aynı yatağa girdikten sonra istediklerini senden almış olacak ve bir kenara atılacaksın ve hata yaptığını çok geç anladığının farkına vardığında olaylar geçmiş ve gitmiş olacak. Daha 18 yaşındasın önüne çıkacak fırsatları bir şerefsiz uğruna yıkma derim...00 Yorumla
+1 yılTek yapman gereken hemen o kişiyi hayatından çıkarmak. Başka yolu yok. Diyelim baya iyi birisin kişilik olarak yani o yüzden kendini sonra düşünüyorsun öyleyse çocuklara ve eşine en önemlisi çocuklarına yazık ve senin elinde. Sen çocukken böyle bişey yaşadığını düşün. Diyelim kendini daha çok düşünüyorsun senden kaç yaş büyük birisi gençliğini mahvediyorsun duygular o kadar önemli olamaz ne kadar sevebilirsiniz ilerde kesin pişman olacağın bişeyi neden yapmamayı kabul eytmiyorsun?
12 Yorumla- +1 yıl
Güzel yazmışsın.
- +1 yıl
:))
Şikayet edilmeli et yani daha 18 yaşındasın 2 çocuklu bir adam ve öğretmenin kimbilir senden önce kimler oldu kabul etmezsen kimler olacak sütü bozukluk böyle işte birde boşanamazmış kendini oraya layık görüyorsan ne diyelim yargılamak kınamak değil gerçeğin ta kendisi... O ister mi kendi kızı böyle bir durumda olsun tabiki hayır biraz aklını kullan yapacağım hatada geri dönüşün olmayabilir ya da hayatının geri kalanını etkileyecek izler bırakır...
20 YorumlaSadece kullanılır ve atılırsın. Hocan iyi biri falan da değil. Eğer öyle olsa kızı yaşındaki öğrencisine yan gözle bakmazdı. Eğer akıllı olursan bu işten yara almadan sıyrılırsın. Ama akıllı olmazsan ilerde çok pişman olursun.
60 Yorumla
+1 yılDiplomasını verdikleri şekilde monte etmeli ona. Ne biçim yaratıklara öğretmen diyoruz biz ya. Sıfatsız herif!! Aklını topla başına kızım yaşın küçük bir kartoloza mı kaldın kala kala? Aşk hoşlanma hepsi geçiyor zamanla ve o kadın senin yüzünden mutsuz olursa senin mutlu olma hakkın kalmıyor Allah katında. Yol yakın uzun bir geleceğin var, karartma.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAllah belasını versin öyle adi dümbüklerin, İnşallah kızı varsa, o da senin yaptıgını yapar ve yolunda gelir.
Sana bela okumama gerek yok çünkü Allah zaten belanı vermiş senin. Tek acıdığım ve üzüldüğüm, senin annen baban ve varsa kardeşin. Yazık onlara :(30 Yorumla
+1 yılSana tek bir cumle:o kadinin yerine kendini koy kocan ogretmen iki cocugun var ve kocan sinifta bir kiz ile bisiler yasiyor seni boynuzluyor ve senden onun yuzunden ayriliyor yapma boyle hareketler derhal muhabbeti kes hayatini yasa yasitlarinla takil adam gibi bir es bul kendine buda gunun EIC si.
10 Yorumla
+1 yılyani birde soruyorsun adam seni kulllanacak istediği zamanda bırakacak ya salak ısın birde hala karısını çocuklarını düşünüyorsun kızım sen kendini düşün bir ton adam var bekar bir bu adam mı kaldı harcatma kendini o hislerin geçici
ya adam birde direk söylüyor karımı bırakmam diye20 YorumlaAllah'tan kork ya. Allah mutlu olmanıza izin verir mi bir yuvayı dağıtarak sence?
Tövbe et ve yoluna bak onu da boş ver ayrıl gitsin.
Allah önüne sana göre temiz ve çok mutlu olacağın kişiler çıkartsın.
Daha yaşın genç 18 yaşında senden faydalanmasına sakın izin verme.20 YorumlaSu andan itibaren kalbini dinlemeyi birakip beynini kullan. Mantikli dusun cunku kalbinle hareket ettiginde geri donusu olmayan sonuclar cikabilir aman dikkat. Adam cocuklu
10 Yorumla
+1 yılUtanmadan üzülüyorum diyosun da sen önce kendi haline üzül karisini birakmaz seni de kullanicak ve sen de bunu kabul ediyosun resmen... hem karisi ogrenirse olan cocuklarina olucak onlara bunu yapmaya hakkin yok daha 18 yasindaymissin azcik mantıklı dusun ya git evli olmayan birini bul.
10 Yorumla
+1 yıl1. si yuva yıkanın yuvası olmaz 2. Ömür boyu vicdan azabı çekmekte var 3. sü bugün eşine kazık atan yarın sana atar 5. Si Daha 18 yaşındaymışsın o kadar bekar erkek varken evli erkek niye 6. Sı bu adam sana resmen kumam ol demiş bu bence kabul edilemez bir şey kendine kuma olmayı layık görüyormusun bu yolun sonunda mutluluk yok bence.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşine 2 çocuğunun anasını senle aldatan yarında senle evlendikten sonra başkasını bulur adamada karakter yok belli daha senle eşi arasıda tercih yapıyo ve seni ona tercih etmeyeceğini söylüyor eşimden ayrılamam felan anla artık senin asktan gözlerin kör olmuş biz ne desek bos ama yinede diyelim
ayrıl o adamdan evli bir adamla ilişkisi olan birinden ne bekliyecen sanki namus yok belli sende babacığında sordun mu bunları10 YorumlaUlan ne biçim insansın be arkadaşım. bu kadar mi düşüncesiz ve cahil olabiliyorsun. pes doğrusu. neymiş cok hoslaniyomus. neymiş imam nikahiymis. imam nikahida oyle diyordu. bir ton günaha girceksiniz. hadi herşeyi geçtim birgün sorun yazarsanız tek zararlı sen çıkarsın. sana basar tekmeyi bir bokta yapamazsın :)). ailenede arkadaslarinada ben evli biriyle yaşıyorum diyemezsin.. uzar gider boyle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ne güzel l*n moruk aynı karıdan sıkılmış yeni hatun bulmuş 18 lik imam nikahı kıyıp seks hayatına renk getirecek kafa yapısına hayran kaldım mklfhdfklhklagghk
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılSonu olmayan ilişkinin sana yararı olmaz. Senin değilde bunu sana teklif eden erkeğin kafa yapısı ile bakayım, seninle olacak dini nikaha karısı canı gönülden onay verecekmi yoksa dini nikahlı eşi değil seni metresi olarakmı düşünüyor.
20 Yorumla Canım seni s. kip bırakacak yani, fazla bulaşma bence
40 Yorumla
+1 yılMutlulukmu? Unut sen şimdiden. hiççç kendini doldurma, mutlu felan olmayacaksın ve sonunda çok üzüleceksin.. Yol yakınken dön.
00 YorumlaSen ve senin gibilerden nefret ediyorum !
Onca insanın yuvasını dağıtıp, çocuklarını anne&baba sevgisinden mahrum bırakıp mutlu olacağınızı sanıyorsunuz.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılHoslanman bile garipp. iyi bir adam olsa oyle olur mu. ayni durumu sana ds yapicak. yazik bence. yapma. cok beddua alirsin evlatlarindan karisindan. ama almasi gerekrn evli gereksiz varlik.
10 Yorumla
+1 yılHımmm düşününce aslında olabilir... Yani yazık etme bir aylık aşkına.. Neden olmasın ki.. dhjfgkgusffysud
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılLütfen bırak o adamı. Daha 18 yaşındasın daha iyileri gelir karşına. Ayrıca bak canım seni yargılamak gibi bir niyetim yok ancak senin gidişatın yönündeki insanlar yüzünden çok yuvalar yıkılıyor. O çocuklara, o kadına yazık. Yapma.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHoşlanmakla hiçbir yere varamazsım. O kadının ağını alırsan ne olcak? Yazık değil mi o çocuklara sürünecekler? Onu bunu bırak ya adam alırsa çocukları kim bakacak sen bakacaksın yaşın daha küçük sende çocuk sayılırsın yeni olgunlaşıyorsun kalkıp birde evlilik... sakın yapma bunu aklını kullan. Benim kuzenim de böyle kaçtı pişman hemde çok haberin olsun. Unutma imam nikahı resmi nikah da olunca dinimizce kabul edilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılİkinci eşi ne demek ya cidden sorunlusun yargılama istemiyorum demişsin basit değil adamın iki çocuğu var be akıl istiyorsan basit görüşmeyi kes onunla.
00 Yorumla Başkasının üzüntüsü üzerine saadet olmaz. Belliki adama seni zevki için kullanacak. Bunun için samimi görünüp binbir yalan atar. Sakın kanma. kurtul bir şekilde. Adam tazeyi görünce sapıtmış.
10 YorumlaBu ilişkide sen mutlu olamazsın bari öteki tarafıda mutsuz etme 2 çocukları varmış yıkma yuvalarını..
00 YorumlaImam nikahli olman için once esine sormasi gerekecek. Onu yaparsa bir daha konusalim. (Yapmayacak)
00 Yorumla
+1 yılne demek eşimden ayrılamam imam nikahı yapalım ikinizi d aynı anda mı götürecek seni kullanıp atacak uzak dur ondan!
00 YorumlaSeni kullanacak, ve sonunda sen yuva yıkan olacaksın...
Uzak dur yanlış yoldasın...
Ama ne anlatsak boş bazı şeyleri insan kendi yaşamadan öğrenmiyor. Umarım fazla zarar etmezsin...00 YorumlaEger hikaye yazmadiysan yani anlattiklarin gercekse ya tam bir malsin ya da kaşarin teki cok net.
11 Yorumla
+1 yılKendine yazık ettin hayatın boyunca mutlu bir yuvan olmıcak ve bigün sende aldatılcaksın ne ekersen onu biçersin bunu biliyorsun değil mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılimam nikahı demiyorlarmı... off of şu imamları katledesim geliyor. gerçi seks yapmaya kılıf bulmuşlar işte. herneyse aklını başına al kızım ! ayağını denk al daha çocuksun o gözü dönmüş p**evenk evladından uzak dur !
11 Yorumla
+1 yılCanim sal gitsin ya. daha gencsin kucuksun onun amaci baska tatlar aramak. ayril. hem ailen ve senin adina kotu olur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı. ah be bedbaht yavrucuğum senin için başkasını bırakan seni bırakmazmı sanıyorsun evli bir adamla astla dünyada bu kadar erkek var hiç birimi yetmedi sana.
00 Yorumla
+1 yılbu bir imtihan... sakın şeytanın tuzağına düşme!
başka sözüm yok.10 YorumlaBeni yargilamanizi istemiyorum demissin de her sey senin istemenle mi l*n bu ne karaktersizlik?
10 Yorumlaİmam nikahı diyip güven vermeye çalışıyo. Uzak dur yazıksın da çocuksun hem
20 Yorumla
+1 yılTüm bağlantılarını bir anda kes ve asla tekrar konuşma. Eğer istikrarlı olursan bırakabilirsin. Bırak lütfe şu adamı.
00 Yorumla
+1 yılYa akıllı ol sakın yakalanma Adama ver gitsin derslerden geçirir Ne imam nikahı * * et hoşlanıyosan Yat Gizli yerlerde buluş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllaha şirk mi koştunuz ya?
Saka misin
Yani adam evli olmasa da razi da geliceksin
Hay ben sizin tipinizi...
18 yasindasin soylediklerini anan baban duysa bu bayram koyun yerine seni keserler00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıllise dönemi emin ol geçici bak ben liseden geçen sene mezun oldum bir yılda düşüncelerim her yönden çok değişti şu lise bir bitsin o adama nasıl ilgi duydum ben ya diyeceksin. uzak dur kısaca
00 Yorumla
+1 yılAferin sana.. Herkes hata yapar unutma, ama önemli olan hatanın farkına varabilmektir. Başarılı insanlarda bunu yapabilenlerdir. Takdir ediyorum seni.
00 Yorumla
+1 yılseni aşşağılamama gerek yok ki sen zaten kendini biliyorsun yuva yıkanın yuvası olmaz en büyük günahı işliyorsun
00 YorumlaAyril daha 18 yasindasin.. Yazik dglmi o cocuklara kadinaa? Ayril unutursun zamanla o kotulugu yapma.. Yuva yikarsan asla mtlu bir yuvan olmaz
00 Yorumla18 yaşındasın ve durumun ne kadar kötü olduğunun farkındasın halen istiyorsun olmasını hoşlanıyormuş s*ktir git gizli yosma seni
00 YorumlaYuva yıkarak yuva kuramazsın.
Toz pembe görmekten vazgeç.00 Yorumla
+1 yılHoşlandığın adam için bir gün Aşık olacağın adamı kaybediyorsun şu an haberin yok..!
00 YorumlaAyrilmak senin icin en dogru olan seni kullanip atar
00 Yorumla
+1 yılSeninki hoslanma değil sacmalama bir heves hayatini karartma karsina daha kimler cikar
00 YorumlaBen o adamı hoca yapanın mk.
82 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO herif seni s*kmek istyo hepsi bu senin gbi ergenlerde boyle inaniyo
10 YorumlaBura iran mı mk. muta nikahı mı kıyıyonuz nasıl bir malsınız. kendini kullandırtma. cinsel obje olma onun için.
00 YorumlaSeni küçümsemeyeceğim yapmışsın bir hata kendinden kim bilir kaç yaş büyük unutma ona bunu yapan yarın sanada yapar
10 YorumlaTek akıl ayrılmak. Düşün başkasının ailesine yama mı olucaksın yoksa kendi aileni mi kuracaksın?
00 Yorumla
+1 yılKarar senin onunde daha bircok yol var bu adama kapilip omrunu mahvetme
00 Yorumla
+1 yılMantiginla hareket et. yanlış üstüne yanlış yapıyorsun. mesafeni koy. yuva yıkanın yuvası olmaz.
00 YorumlaIlerde çok çok pişman olacaksın buna emin ol zararın neresinden dönersen kar dır
00 Yorumlayanlış yaptığını biliyorsun ve yanlış yapmakta ısrarcı isen biz ne diyelim ki sana?
00 Yorumla
+1 yılOkumadim ama caiz degl bu iliski bu ulke dha hazir degl bu gbi seylere.)
00 Yorumla
+1 yılHaydaaa, ilişki başka bişey, imam nikahı başka, bunalr hep seks
00 Yorumla- Devamını Gör (37)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler