Sizce başka erkeklerle görüşmek aldatmak mı olur?

İnternetten birisiyle tanıştım. Kendisi şehir dışında çalışıyor ama ailesiyle aynı şehirde yaşıyoruz. Yaklaşık 12-13 gün önce bu şehre geldi ve görüştük. Geldiğinden beri 7 gününü bana ayırdı. Güzel vakit geçirdik hatta bazı şeyler yaşadık. Ondan hoşlandım. Bana çok iyi davranıyor. İlgileniyor, yan yana olmasak bile mesaj atıyor öyle konuşuyoruz. El ele yürüdüğümüz bile oldu, ben hayatımda ilk kez birisiyle el ele yürüdüm. Diliyle söylemese de sevgili gibi davranıyor bana. Benden sonra tanıştığımız uygulamayı sildi, önceden kullandığı başka bir uygulamayı da sildi. Ben de sildim. Benim başka erkeklerle konuşmama kesinlikle tepki göstereceğini biliyorum. Normalde 3-4 ayda bir geliyormuş ailesinin yanına ama artık 1 ya da 2 ay sonra gelmeye çalışacağını söyledi. Fakat ben nasıl bekleyeceğim bilmiyorum, onu özlüyorum. Evde de çok bunalıyorum, görüşebileceğim kimse yok. Bir arkadaşım bile yok. Başka birisiyle kafa dağıtmak için normal arkadaşça bile görüşsem aldatmış mı olurum? Ve birkaç ay nasıl bekleyeceğim?

Sizce başka erkeklerle görüşmek aldatmak mı olur?