Eski sevgilimle ayrılınca boşluğa düştüm, 3 ay başkasınla yazışmaya başladım. Çocuk çok iyi ama flört edemiyor, aşırı utangaç birşeyi söyleyince iki saat geçiyor. 7 aydır yazışıyoruz ama görüşelim bile diyemiyor bana ihi ihi gülüyor telefonda sadece.
2 ay öncede başka biri yazdı bana, ben bu flört edemeyen olana kızıyordum yine bir şeyi uzatıyor diye, cevap verdim bu yazana. Bu da çok hızlı. Acayip derecede kadın psikolojisinden anlıyor. Bu flört edemeyenin tam tersi. Ama tek sorunu nude istiyor atmıyorum diye de kızıyor. Şu an aynı anda ikisi ile de yazışıyorum 😕 ikisinide bırakamıyorum.
Ama şu var ki eski sevgilimide özlüyorum.
Lütfen bak hakaret etmeden bi çözüm yolu söyleyin çıkmazdayım. Bıraksam ikisinede ayıp olucak ve boşlukta hissedecem kendimi, ama katlanılır gibi değil yeminle.
Psikolojim acayip bozuk. Lütfen söyleyin ne yapmalıyım.
2 ay öncede başka biri yazdı bana, ben bu flört edemeyen olana kızıyordum yine bir şeyi uzatıyor diye, cevap verdim bu yazana. Bu da çok hızlı. Acayip derecede kadın psikolojisinden anlıyor. Bu flört edemeyenin tam tersi. Ama tek sorunu nude istiyor atmıyorum diye de kızıyor. Şu an aynı anda ikisi ile de yazışıyorum 😕 ikisinide bırakamıyorum.
Ama şu var ki eski sevgilimide özlüyorum.
Lütfen bak hakaret etmeden bi çözüm yolu söyleyin çıkmazdayım. Bıraksam ikisinede ayıp olucak ve boşlukta hissedecem kendimi, ama katlanılır gibi değil yeminle.
Psikolojim acayip bozuk. Lütfen söyleyin ne yapmalıyım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
once su nude isteyeni bi yolla, ondan sana hayir degil anca zarar gelir bir dahaki nude istedigi zaman bas engeli gitsin oyle tipler amc*i oldugu icin yoklugunu bile fark etmez muhtemelen eski sevgilin su zamana kadar gelmediyse daha da gelmez gelse de olmaz o iliskiden artik araya cok zaman girmis utangac olanla ilerletmeye calis bence utangac olandan sana zarar falan gelmez cunku
eski sevgilini de unutmaya calis
Evet gelmez ondan zarar ama ne bileyim yazışmak onunla işkence gibi geliyor hep aynı şeyler hep aynı konular her şeyi benden bekliyor
e o zaman onu da yolla, mesajlarina gec ve kisa cevaplar verirsen eger o da yazmayi keser bi zamandan sonra zaten utangac ne oldu diye de soramaz
Hep yazıyor. Denedim bunu. Açık açık konuşmayı denedim. Bana dedi ki “benimle en çok sen konuştun şimdiye kadar alıştım sana, kendimi düzeltecem” falan. Ama düzelmiyor birtürlü. Başım çatlıyor artık bir taraftan biri yazıyor obür taraftan biri. Eski sevgilimede takıldı kafam. Her ne kadar beni terk etse de bu ikisindende daha iyiydi. O yüzden aklıma gelip gelip duruyor. 1.5 sene önceye kadar ne güzel hayatım varmış.. ilişki yoruyor insanı
kanka iliski yorar insani o yuzden dedim ucunude yolla gitsin bi tanesini yollasan digeri aklina takilacak digerini yollasan bi tanesi aklina takilacak hepsini yolla gitsin alistiysa alisti yapacak bir sey yok iliskinn yurumesi icin degismesi gerekiyor degismiyorsa kendi problemi artik senin yapabilecegin bir sey yok
Üzecem diye de korkuyorum eski sevgilim beni terk ettiğinde çok üzüldüm birine bu acıyı yaşatmak istemiyorum. Ama ruhsal olarak ta çok yoruluyorum. Hiç bulaşmayacaktım bu aşk denilen illete. Zehirli sarmaşıktan beter yeminle..
Eski sevgilimde beni eski sevgilisini unutamadığı için terk etmişti. Şu an bende birine bunu yaşatabilirim. Gerçekten ne ara böyle birine dönüştüm bilmiyorum ben bu kadar kötü olamam
senin utangactan bir sekilde kurtulman gerekiyor ya, kiz mi ayarlasan acaba onun gibi birisinden veya ne kadar yazarsa yazsin cevap vermesen versen de kisa kisa cevaplar versen bi zamandan sonra yazmayi birakir bence veya ne kadar yazarsa yazsin abi sen konusmadikca nereye kadar gidecek ki
Valla hergün hergün hep aynı konular sıkılıyor insan. Artık bir şey yazdığımda nasıl cevap vereceğini bile biliyorum bu kadarı sağlıksız bir ilişkide
Utangaç olana yürü hatta utangaçlığını seninle yensin nude atana hiç yazma hayatından çıkar
Utangaç olan çok ne bileyim acayip ya her şeyi benden bekliyor istiyor ki ben yönlendireyim hep, sorumluluk almıyor hiç. Silik bir tip. Hayatıma giren bir kişide bana göre olmaz mı arkadaşım of
Seni o kadar iyi anlıyorum kii... Gözünü seninle açsın diğeri tam bi avcı bellii
Evet bir taraftan öyle de ben de yönetmek değil yönetilmek istiyorum. Bana lafını geçiremiyor hiçbir şekilde. Ama sadece bana değil herkese böyle iş yerinde de kim ne derse yapıyor sesini çıkaramıyor böyle insanla bir ömürde geçmez. Kalbim sıkışıyor yeminle
Bu şey değilmi ya hem ayranım dökülmesin hem çay içelim :)
Psikolojimi bozdun 🤣
Acayip durumdayım şu an ne de yapsam bir şekilde üzülecem 😅
Ucunude al eve kapat yedekli kullanirsin
Abla roman yazsaydın bi kereden
bisey olmaz ya