Bana duygularını döktü resimlerimi silmemiş hiç bir şeyimi unutmamış ayrılırken ağladığını da itiraf etti 4 ay ayrıl kaldık ama beni güvenim yok kalbim atsa da bi soğukluk var içimde şimdi o açtı kalbini bilmiyorum korkuyorum nasıl davranayım erkekler siz bilirsiniz nasıl zaman sonra kalbini bana açtı neden?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Eğer seviyorsan devam et ama ona söyle, tekrardan güvendir kendine de. İkinci şansı vermemek saçma olur şöyle düşün sevdiğin bir filmi durdurup tekrardan başlatmışsın gibi. Ama tabiki gerçekten sevdiğinden emin ol 💖
Teşekkür ederim en güzel senin yorumun oldu kalbim hala ona atıyo zaten sadece güvenim kırık zamanla bakıcaz
Güven, ilişki de çok önemlidir dediğim gibi gerçekten sevdiğinden ve pişman olduğundan emin ol yoksa zaman kaybı olur boşuna üzülürsün
Sevdiğini unutamadığını konuştu benle ama yine için rahat değil sevsem de mantığım yüreğimi durduruyo
eskıye mazı denır yenılerını tad
Tatmaya çalıştım sevemedim aklımda o olduğu için
pekı tabuların olabılır mı? bence tam olarak taddıgını dusunmuyorum
ne kadar ılerı gıdebıldın
İki buçuk ay denedim knk sevmeyi o kişi çok sevdi boşa da umut verdim kalbimden silinmedi diğeri
tek gecelık demek ıstemıstım ben
Yok bro benlik değil
ok
O mi ayrilmam istedi sen mi
Hep ben ayrılmak isterdim ayrıl barış yapardım ilgisiz olduğundan en son bi olaydan o istedi ağlamış ama bitti derken itiraf etti
Son bir deneyelim de kalbim sana soğuk eğer kazanamazsan tamamen giderim de bakalım
Kabul ettim zaten ama şu an güvenim yok ne kadar duygularını döksede bakalım
Açık açık konuş onunla ne his ettiğini neler düşündüğünü korkma kibirlenme egoya düşme ki oda seninle farklı boyutta konuşa bilsin yani tepkiye etki kavramıyla git ve ilişkiyi sen yönet bakalım kaldıra bilecek mi
Nasıl ben yöneteyim mesela?
Gelen o her şarta açık şu an.
Ona duygusal olarak yaklaşma yani duygusal konuşma düşünme bırak o olsun insan duygusallasinca düşünme yönetme algısı zayıflar bu iç guduseldir ki bunu fark edeceksin zaten i süreçte ve onu izle içten içe eğer sevgisini yorulmadan ispat ederse ozaman senindir yok yine yok oldu pes etti kes parmağını bileği de kangıren sarmadan..
Duygusal düşünemiyorum ki güvenim gitmiş üzülmekten korkuyorum ne kadar seviyorum diyosa da * kodujlarum iş işten geçince sevgim soğuyunca kıymete alırlar nolcak şimdi için soğumuş ha kalbim atıyo mu atıyo bi sözüne ama şu an birine gitse aldatsa gözümü kırpmadan hadi ordan çeker bidaha konuşmam sadece sinir olurum üzülmem acaba beni seven değer veren biri vardı onu bıraktım bu aptal kalbini açtı diye iyi olan kişiye haksızlık ettiğim içşn mi böyke kafam karışık aşık değildim ama onun verdiği güveni bu vermiyo napmalıyım
5 senelik ilişkim bitti. 3 ay önce.
Terk edildim senin gibi insanın canı 1 kere acır ve insana bir süre sonra korku düşer acaba yine mi yaşarım diye o yasadigin acının korkusudur.
Bunun bir çaresi var onu da becere bildim com şükür namazlarıma başladım taktiri Allaha bıraktım ve gelsede olmaz dedim eğer gelirsede öyle bir ispat ermelik sevgisini tekrar sans veririm dedim ama gelsin de istemiyorum çünkü o gemi çoktan battı eskisi gibi olmayacağız çok iyi biliyorum sende sizde olmayacaksınız.
Onun için artık o limandan çekilme vakti geldi yeni limana açılma vakti geldi. Ve o limanı arıyorum biliyorum biyerlerde bulduğum da bugün ki halime bakıp güleceğimi de biliyorum.
Senin bir karar vermek lazım emin değilim bilmiyorumla kendini yorar yıpratır kocaman bir hiçliğe düşersin böyle hayat çok pis Gerçekten Allah kimseye yaşarmasın ama şunu bil 2 sene sonra bütünlerini düşündüğü de güleceğin şeye pek değer verme çünkü doğru insan seni biyerde bekliyor...
Yok beklemiyo beni el üstünde tutanj gerçekten seveni ben aşık olamadım ama sevdim şimdi bu aşık olduğum çocuk gelince kafam ksrıştı iyi olan çocuğu bıraktım gelene döndüm şimdi de mutlu değilim kalbim atsana güvenim gitmiş içim soğumuş diğer iyi olan çocuğa karşı da heyecanım yok sevgim var o kadar ilgisi sevgisi beni mutlu ediyodu
Bol şans nediyim..
Abi yardım et ya ağlayıp duruyprum kafam bi kazan oldu diğerine de haksızlık yaptım onun sevgisi bu gelende yok napcam ya
Kalbini dinle hangisi ağır geliyor kalbin kimi istiyor sor bir ona
Onu bilsem bu halde olur muyum ne zor şeymiş bu iki kişinin arasında kalmak ya
Hainlik etme ne kimseye ne kendine ya çekil ya dürüst ol
Abi haklısın da gözünü seviyim senin eskiden aşık olduğun var harbi gelmiş sana kalbini döküyo senin de kalbin atıyo ama sana değer veren harbi seven biri de var seni huzurda hissettiriyo üzmüyo ne tamam allasen kimi seçerdin
Adi üstünde eski eski de kalmış sana değer verenin peşinden git o seni bu yolda üzmez
Abi öykede heyecan vermiyo kalbim atmıyo ki tek sevgi huzur var üzmüyo aşk yok bende ona karşı
Aşk gelip geçer heycan gelip geçer.
Ama huzur kalıcıdır.
Emin misin abi beş yıl süren aşk değil miydi senin
Benim için öyleydi. Ama gitti napayım silahla kapısına mi dayanayım sevseydi benim kadar gitmez di.
Yolun açık olsun dedim.
He peşinden koşmadım mi çok koştum çok üstüne gittim neden sırf ileride acaba dememek için. Şimdi vicdanen rahatım çünkü benim kadar sevmemiş.
Bu yine sevmiyecegim anlamına gelmez başkasını yine ssvicez sevilicez :) şu an tek aradigin aşk değil çünkü geçici bende olan gibi uçtu gitti tek aradigim bir ömür huzur verecek biri iyi günüm de kötü gunum de dayanacağım biri belki sen bu yaşlarda beni anlayamazsın kalbin atıyor biliyorum heyecanlanıyorsun onu da anlıyorum.
Sadece yasa gör ama söylediklerimi de hafife alma. Çünkü sana anlattıklarım kitapların ortasın dan bir kesit değil yaşanmışlık...
O huzur veren kişi var ama heyecan aşk yok kalbimi attığı kişi o eskisi olan
Ne zamandır ayrısınız ki onunla aşk olduğun çocukla
4 aydır kalbini dün döktü bana işte resimlerimi saklamış silmemiş hiç birini özleyünce bakmış arada gakkımda hiç bir şeyi unutmamış tek tek saydı ilk tabışma tarihinize kadar ama çocuk sevmeyi bilmiyo bağlanmaktan korkuyo ilgi vermiyo pek