Bir arkadaşım diyeyim yıllar önce kız arkadaşını telefonda görüntülü konuşmada göğüslerini açtırıp gizlice bana göstermişti. O an bir şey demedim ama sonra kıza uzak durması gerektiğini iyi niyetli olmadığını vs.. söylemiştim onada yol vereceğim zaten demiştim. Ne mı oldu dersiniz, kız o arkadaşa bana yürüyor demiş o arkadaşını kini de bana anlattı kısaca aramız bozulmuş oldu ama kız haklıyken haksız duruma düşürdü beni o yüzden sevgililerin arasında 3. Olmamak prensip meselesi oldu benim için büyük ihtimal o arkadaşta olanları okuldan tanıdığım başka birine anlatmış beni haksız gösterecek şekilde sevgilime yavşadı vs.. diye o şahısta yıllardır beni görünce bana selam bile vermiyor. Aga bana ters kız arkadaşın sevgilin sana özeldir gelip bana göğüslerini canlı canlı gösteremezsin bu düpedüz gavtlk olur kendi kız arkadaşlarım için de kötü konuşulmasını sevmem. Ama bu tip insanlarda var maalesef dünya da.
Bizim kısa sürüyor. Kim kanka? -... adında biri seviyoruz Hayırlı olsun kardeşim, umarım hep mutlu olursunuz.
Ne zaman bir tartışma, küslük olur o zaman agalarla toplantı yapılır. Durum değerlendirmesi ve olaylara yeni bakış açısı getirilir. O zaman mevzu uzar.
Hiç sevmem yapıma ters kadınlarla konuşurum ama erkeklerle sevgili muhabbetine pek girmem, girenler oluyor özel hayatının ayrıntılarına kadar paylaşanlae var ben utanıyorum onlar adına bir şeye çok kızarsın paylaşmak isteesin onu anlarım sa kardeşim özelinide benle paylaşma ya
Bu bence erkeğinden erkeğine göre değişiyor. Ben, erkek değilim ama erkek arkadaşlarımın hepsi bana gelip sevgililerini anlatmaz. Ben, de onlara anlatmam. Bir arkadaşım (erkekti) "Biz, sadece kaşar bulduğumuz kızların lafını ederiz." demişti. Cidden mesela o arkadaşım sevgili olduğu kimseyle ilgili yorum yapmadı. Sadece en yakın arkadaşımla sevgili oldu. Onun lafı dönmüştü aramızda. Sıkıntı yok. Kız arkadaşım da onun lafını etmişti.
Gerçekten seven bir erkek sevgilisi hakkında diğer erkeklerle konuşmaz. Sadece kız arkadaşın var mı yok mu onu bilirler. Öyle bazı kızlar gibi anlatmazlar birbirlerine.
Sanırım takilmalik olunca yaptıkları her şeyi söylüyorlar ciddi olunca konuşmuyorlar galiba ve okadrda olmaz ya bir iki saat trip atılır 2 gün çok fazla 😅
benim flörtümle aram çok iyiydi ve tekrar buluşmayı planlıyorduk. Çocuk arkadaşlarının evine yatılı kalmaya gitti. En son bana "arkadaşlarla oturduk şimdi" dedi. Ben de cevap verdim. Akşam saatiydi ve gece olduğunda ilkkez bana iyi geceler demedi sabah da günaydın demedi. Yani demem o ki sen anla erkeklerin kız arkadaşları hakkında konuşup konuşmadığını ;)
Kıskanç erkekler asla konuşmaz ama bazı erkekler böyle bir tane çok yakın bulduğu bir arkadaşına çok sık olmasa bile bazen ya içini döker ya da akıl alır konuşur diye biliyorum🤪bu da gayet doğal