Flörtüm değil sevgilim var. Onu da şöyle tanımlayabilirim. Karanlık bir ormanda yönümü bulmak adına ışık oldu. Fırtınalı bir havada beni korumak adına huzur oldu. Ben hiçbir şey iken, o benim her şeyim oldu.
Flörtüme ilk adımı atan bendim. Bana bayılmıştı. Buluşmadan sonra o yazmıştı. Resmen bayılmıştı bana ve çok ilgiliydi. Ama sürekli yemek yapmamı mutfağa girmemi vs istiyordu ve ben 21 yaşındayım daha. Ciddiymiş gibi sandınız di mi ama hayır yanıldınız çünkü arkadaşlarının gazına gelerek durduk yere bıraktı beni arkadaş kalmamız daha iyi olurmuş kendini inandıramıyormuş bu kararsızlıkla gidemezmiş. İlk ilişkimdi, ilk hayal kırıklığım.
şu an flört ettiğim kimse yok, sevgilimden bir ay önce ayrıldım. O saf, canım, çocuksu biriydi. 8 ay çıktım ama sevemedim bir türlü. Her hafta buluşmamıza rağmen mutlu değildim ilişkide. Neden bilmiyorum, onun yanındayken her şey güzeldi, o gidince içimden bir ses ayrıl diyip duruyordu. Bu yazdıklarımı görür mü bilmem ama görsün isterim
Sevgilim yok, flörtüm de yok. Çok yakın zamanda iki yıllık ilişkimi bitirdim, uzunca bir süre romantik bir ilişki yaşamayı düşünmüyorum. Eski sevgilim çok nazik, zarif ve sevecen bir insandı. Ben yurt dışında yaşamak, o da burada kalmak istediği için yollarımızı ayırma kararı aldık. Yolu, bahtı açık olsun.
Hayat bu, her şey bizler için. İyi hatırlıyoruz en azından birbirimizi, ilişkimiz dolu doluydu, çok eğlendik birlikte. Biz üzülmüyoruz, siz de üzülmeyin🙂
Böyle duygusal konuştunuz iyice üzüldüm 😕 umarım çok geç olmadan yine hayatlarınız birleşir ve mutlu bir hayat sürersiniz. Çünkü doğru kişi dediğin o insan her zaman karşına çıkmıyor. Olmayacak olsa bile mutlu bir hayat dilerim size 🍀
Detayı yok, yollarımız burada ayrılıyor. Birbirimizi seviyoruz ama o gitmek istemiyor, ben de kalmak istemiyorum, anlaşılamayacak ne var bunda? Ayrılık nedenimizin size saçma gelmesi bizi bağlamıyor. Ayrıca ilişkimi ya da ayrılığımı, ahlak ve erdem yönünden sorgulayacak yakınlığa sahip olduğumuzu düşünmüyorum Mahmutzort Bey. Esen kalın.
Suana kadar hic kiz eli bile tutmadim. sevgilim falan olmadi yani. bazi seyler çok normallesmis. temiz saf ve en guzel duygular sacma sapan kisilerde harab oluyo. evlenecegim kadininda kendim gibi olmasini isterim.
Nette tanistım once iyiydi efendi tatlı sonra cıvıdı sildim
yalnızım...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
En son vardı iste ilk görüşmeden sonra konuşmayı bitirdi yanlış anlaşılmasın ilk kez görmedi beni sadece tam bir buluşma olmuştu. Ve ilk defa da birinden etkilendim geri dönsün istıyorum🥺
Bende var visky 2 tane fakir fukraya dagitcam , gecen ama danimarkali bi kiz mojito cockteil yapti zorla bi yudum aldim , tabi pipetle ya iciyomus gibi yapip icmedim 🤪 alkolik yapcaklar bizi
Ayy cidden öyle biri değilim ben hiç masraf yaptıran tiplerden değilim çünkü yokluk imkan falan iyi bilirim o an neye güç yetiyorsa o olsun, bu arada yemek yapmayı biliyorum ama annem yemek yaparak kafasını meşgul ediyor o yüzden karışmıyorum 😂 annem kimse almasın beni diye kızım hiç yemek bilmez hiçbir işten anlamaz diyor
Haha güzelmis , yasin cok kücük yoksa seni kacirmazdim 🤪 aslinda almanyadaki kizlar öyle ondan yazdim 20-30 bin euro luk nutfak aliyorsun 50 bin euro ya dügün ediyorsun köpek mamasi gibi yemek geliyor
Sorma ya , kizin biri ben cok güzel karniyarik yaparim dedi , iyi yapta yiyelim dedim , 2-3 saat bekledim dedim kesin cok güzel bisey gelcek , catali bi sapladim patlican pismemis 😂 dedim sen bunlari yagda öldürdün mü yooo firina verdim ya dedi , hepsi disardan yiyor pizza mc donalds falan cay demlemeyi bilmeyen var , neden diye sorarsan ben kahve iciyorum derler 😂😂