Hoşlandığın kişiye nasıl açılırsın?
TauredKraliçesi <3 <3 <3

Hoşlandığın kişiye nasıl açılırsın?
TauredKraliçesi <3 <3 <3
Bir çekim olması gerekmiyor haa olacaksa mutlaka bana olan saygısı, kafa yapısı ya da davranışları etkili olur. Açılma konusuna gelince öyle çekinmem gider konuşurum olursa olur olmazsa canın sağolsun der yoluma bakarım yani öyle niye kabul etmedi falan demem vardır illaki bir sebebi.
İlk adımı atmak için bir çekim yok ya öyle beklemem. Cesaretimi topladiysam ve reddedilme olasılığım pek yok ise açıklarım. Genelde reddedilecegimi biliyorum o zamanlarda da unutmaya bakıyorum. Önceden ama şöyle bir şey vardı bende, hemen açıklardim çünkü birisinin ondan hoşlanma olasılığı olabilir ve onun da o erkekten hoşlanma olasılığı çıkar ortaya diye aceleci olurdum. Artık acele etmiyorum. Hoslanirsa zaten o bir gün beni eder. Zamanı gelince açıklarım yani 😅
Yani buradaki çekim denen şey herhangi bir özelliği beğenmek dış güzellik olur iç güzellik olur tanıdıktan sonra herhangi bir özellik olur Ama bunun için Tabii Somut bir şey söylemeyiz Yani bu dikkat çekici şeyler kişiden kişiye göre değişebilir
Tesekkyrler 😊
Simdi Yas unsuru da var burada. Mesela ben direk isterim Olursa olur olmazsa cani sagolsun. Ama ondan ilkm Önce Biraz yanasmasi gerekiyor. Sonucta insan Yemiyoz ;)
Cevap
20Cevap
Benden hoşlanması gerekiyor
Uzun boylu kaslı ve yakışıklı beyler ilk adımı atarlarsa reddedilmezler. 😊 Biz kısa boylu ve kassız erkekler ilk adımı atmamalıyız. 😊 Herkese idealindeki kişiyle mutlu hayatlar uyumlu çekimler...
Mesela sevdiği şeyleri biliyorsan ona göre bir yer bir şey ayarlarsın. Sonra itiraf et güzel ve nazik bir şekilde dile getir. Ölüm var ölüm açıl içinde kalmasın.
Emin olursam ancak o zaman açılma adımını atabilirim yine ilk adımı atma taraftarı değilim ama çok eminsem bunu düşünürdüm.
Eskiden olsa ilk adımı atmak saçma gelirdi, şu an hoşlanırsam atarım.
Sohbet ederim bakarım kaliteye
Aklımdan geçeni olduğu gibi
Yer çekimi olması lazım yoksa havada asılı kalır adım atamayız.
hoşlanmam biraz onu tanımam gerek vede biraz güven vere bilmeli bana
Enerjisi ile beni kendisine çekmesi lazım. Bu yüzden kimseye ilk adımı atan ben olmadım yıllarca.
Yakın zamanda ilk adımı atan ben oldum. Şimdi fazlasıyla mutlu ve huzurluyum.
Ilk adımı ben atarım kahve içmeye davet etmek olabilir 😂😂😂
aa merhaba nasılsın sanırım sana syleyeceklerim var
dıp dıp dıp heyecan zirvede ve sanırım senden hoşlanıyorum diyip kalp krizi geçirebilme ihtimlali çok yüksek o yüzden akışına bırakın kendi kendine olur o iş sadece samimi davranın sarılın şakalar yapın ve ondan öpmesini isteyebilirsiniz sonra siz onu öpeceksiniz hepsi yaşanmıştır
Hoşuma gider , dikkatimi çekerse her türlü yürürüm ama şu şu hareket beni ceker diyemem
Hoşlanıyorsan direkt söylemelisin bence o tren kaçarsa öküzün trene baktığı gibi arkasından bakıyor insan
Bakışma tabiki olmakı ama ilk adımı atan taraf olan kadınlar için bira zor olabiliyor ben platonikci olduğum için bu konuda sıkıntım yok
o acilsin bence erkekleri pesinizden kosturun kosarsaniz maratona baslatirkar iyi gunlr
Beceriyorum ben bilmiyorum ama işe yarıyor.
Kızlar çukulataya hayır demez bence 😜
Enerji çekimi
Artık bekle bekle sıkılırım direk giderim ben
Öncelikle bakişmalar yaşanmalı ki bir çekim olsun
Etkileyicilik olması gerekli
Ben adım atamıyorum galiba
Gülümsemesi iyi bir başlangıç
öz çekim
Sen biseks miydin? Yanlış mı hatırlıyorum
Fark etmez
Bakışlarında ilgiyi hissetmem lazım.
Yer çekimi bile olsa ilk adımı atmam