İçimde sürekli ona karşı Kırgınlık var?

Ayni siniftaydik bakişirdik wpden falan konuşurduk arada ders sohbet sonra beni içmeye davet etti. Bende çok hoşlanıyordum defalarca reddettim okulun sonuna doğru bi kere içtik dans ettik baya eglendik benim için çok özeldi. Okulda da bu samimiyeti sakladık. Sonra tekrar okul bitmeden veda gecesi yapmak istedi. her şey güzeldi sonra cinselllikte isteksiz olduğum için sürekli küstü uyuyalim dedi. Bende delirdim kalkmayinca bı türlü ciikicam dedim gece 2 çıktım sonra etraf karanlık saati fark ettim geri geldim kapıyı sertçe vurdum baya tekme tokat bu açtı hiç konuşmadık ayri yerlerde yattık sabah oldu özür diledim akşam çıkıp öyle Cat cat kapıyı carptigim için bitti dedi geçti geceye sıçtın gibisinden bende neyse dedim barislaim kötü bitmesun ama konuşmuyordu bi türlü. Dedim hakkını helal et zaten memleketlere gidicez bidaha birbirimizi görmeyiz oda çok bişey demedi uzanıyordu ona çok sevdiğim bi kitabida verdim kabul etmedi götür dedi al dedim hediye içimde kalmasin dün olaylar olmasaydu vericektim dedim. Neyse oda onda kaldı. ciktim evden bidahada hiç konuşmadık ve çok kötü hissettim kendimi çok utandım akşam kapıya öyle vurmam gururum çok incindi keşke hiç tanismasaydim

Güncellemeler
+1 yıl
Bide o günden sonra hikayelerime hemen bakıyor attığım gibi bitti demişti
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce düşünüyor mudur beni bu arada benim onun için çok önemli olduğunu çok farklı olduğunu ayrıca keşke erken tanissaydik diyordu
İçimde sürekli ona karşı Kırgınlık var?