Fazla dekolteye ve şorta gelemeyen, kıskancım diyemeyip “nasıl giyineceğini bilmiyorsun” diyen erkek?

Sevgilimle ilk tanıştığımızda “ben asla kıyafete falan takılmam, karışmam” demişti. Şimdi ise giydiğim askılı crop üste, normal kısa olan (kalçayı gösterecek kadar açık değil) kot şorta karışıyor. Sonra da bana diyor ki “sen nerede nasıl giyineceğini bilmiyorsun” Ne alakası var gittiğimiz yer arkadaşlarla buluştuğumuz cafeler falan. İş yerinde giymiyorum ki takılmaya çıktığımızda giyiyorum. Geçen gün askılı crop giydim göğüs dekoltesi vardı ve onu da çok abartılı bulmuş mesela “eğilip kalkarken dikkat etmiyorsun, nasıl davranacağını bilmiyorsan giyme bir daha” dedi. Göğüs dekoltesinin çok yüzeyseli de var çok derini de var. Çok derini bile göğüs uçlarını göstermiyor ama, sadece daha fazla yaklaşıyor. Uç gözükmediği sürece eğilip kalkarken dekoltenin açılmasının neresi nasıl giyineceğini bilmemek? Bu yaptıkları kıskançlık değil mi? Hiç kıskanç olmadığını söylüyordu, kıyafete de karışmam diyordu. Absürt ortamlarda giymiyorum ben bunları.

Fazla dekolteye ve şorta gelemeyen, kıskancım diyemeyip “nasıl giyineceğini bilmiyorsun” diyen erkek?