Yaninizda olmanin mutlulugu ama kullanildiginizi ogrenmemin uzuntusu ne yaparsiniz? yaninda kalmak mi gitmek mi
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Nasıl kullaniyor açıkla
Maddi -manevi manevi tamamdim ama maddiyide yeni farkettim,
Maddi olarak para istediyse verme bu kadar basit
Maddi durumu iyi degil benim ise iyi.. her disari ciktigimizda ben oderim gocunmam bu durumdan cunku biliyom durumunu.. onun disinda su ozel gun diyerek istekte bulundu trendyoldan 3-4 kez belli araliklarla yaptim.. ve ailesiyle ilgili bi borc durumu vardi direk istemedi ben uzulmemesini halledecegimi soyledim hayir arkadasimsin olmaz oyle dedi yeterki sen uzulme dedim.. bi kac gun sonra aile saadetinin bozuldugunu soyledi hallediyom borcu dedim ve kabul etti.. isinde calisarak odeyecegini soyledi.. arkadasim kendisi platonigim yani gittim gecmiste tekrar arkadasliga bi anda devam ettik son durumm bu
Baya enayiymisim simdi farrkettim ya da kor kutuk asik
Borcunu ödesin bi daha da o taraklara girme sana duygusu yoksa bırak Yok üzülmesin yok bu şu uğraşma ya senden önce hayatı vardı yine olur
Borc mebla buyuk 1-2 seneyi bulur eee ben o sure boyunca gorusursem duygumla nasil basa cikicam
Çıkarsın mesafe koy yani içinden duygunu bağını kes ama bu kesinlikle olmayacağını anladığında kenidni inandır mevba yo nasıl güvenip verdin oda tuhaf bu devirde akrabam vermiyor neyse ara sıra konuş ama borç için onun dışında duygusallık konuşma dediğim gibi olmayacağını kesin anladığında
Ben kesinim olmaz bu is.. borcta eve ihtarname geldi ev huzuru kacmisti bende onun bu durumdan bu kadar etkilendigini gorunce dayanamadim verdim
İnsanlık yapmisisn senin gibi insan zor bulunur kesin se bence sen bulursun çünkü iyi niyetliain illaki başkası olur
Arkadaslarim soyluyo sen ona kat kat fazlasin seni haketmiyor diye kiz arkadaslarim kendi kuzenlerini ayarlamaya calisiyor ama kabul etmiyorum geri cekiyorum kendimi
Sen bence ona takılı kalmışsin ve ondan başkası olmayacağına kendini inadirmisisin sana tavsiye bu hatayı yalanları çok gördüm ve hepsi pişman şansını başkasında dene
Yapamiyorum evet onun gibi biti olmayacak kalbi yuregi diyordum , ama bak kullaniyomus demekki oda dusundugum gibi degilmis... gonlumde bi turlu kopamiyor ne o ne ben , ben evlenmek istiyom o arkadasligi kaybetmek istemiyor iki tarafta boyle mucadele ediyoruz
Bence seni kullanmiyor ssaadece sen ona kıyamıyosun o kadar öyle düşünme bak oda öyleymiş diye kızma ona
Maddi olarak bisey yaptigi yok mu? Bide sey demisti bi konu acilmisti dedi gelen teklif var basta soyluyorum olmayacagini geri ceviriyorum insanlari umutlandirmak istemiyorum diyor iletisimi kesiyirum.. peki benim gunahim ne gorusuyoruz duygum oldugunu gayette biliyor
Senden direk istemmis sen dayanamayıp vermisin orası sana kalmış vermeyebliirdin
Peki duygu konusu digerlerini umutlandirmamak icin iletisimi kesmesi , benimle kesmemesi ki karari net bence olumsuz ,, dun arkadaslarla bi ciftle bulustuk ben bide sevdigim kiz.. bu cift bize sevgili gibisiniz resmen , ilgili davraniyor sana istemeyip boyle yapmasi tuhaf? Bunda ne dusunuyorsun
Galiba ona olan saf sevgin hoşuna gidiyor kafası da karışık ilerde fikri değişip değişmeyeceğini kendini kontrol ediyor biraz karışık biri niyetini az çok sen anlarisn ama kötü niyetli olmasını beklemiyirun ama oladabilri bilemme bunu senin onu dışardan bi gözle suzmen gerek
Yedekte tutmak denebilir mi?
Yok günahını almayayım ama sana duygusu var mi yok mu pek bilemiyor ve değişir sanıyor diyebliriiz
Anladim 🙂bunun icin ekstra caba peki ne yapabilirim dicemde herseyi ama herseyide yapiyorum
Bişey yapma onu biraz daha zaman ver sonra sen bırak
Git.
Kullanilmayi ogrenmeden once her ne olursa olsun hep yaninda olacagim demistim yinede gitmelimiyim (cok baglandigim biri ya onunla evlenicem ysda hic evlenmicem soz vermistim kendime , arkadaslarimada soylemistim teklifleri geri ceviriyorum )
Kullandıysa seni ne evliliği düşünüyorsun anlamıyorum
Kor kutuk ask 🤦🏻♂️
Slksın
Evet 🤷🏻♂️
Mal.
Devam et 😅