Sevgilinizle evlenmeden birlikte yaşar mısınız, hiç evlenmemek üzere
Yaşanılabilir mi sizce?

Sevgilinizle evlenmeden birlikte yaşar mısınız, hiç evlenmemek üzere
Yaşarsın yaşamasına da; bunun bir dini boyutu birde psikolojik boyutu var. Kadın daha çok duygusal yaklaşırken, erkek fiziksel yaklaşıyor
Sonuç olarak ulaşmak istediği son noktaya ulaşan erkek bırakıp gidebiliyor başka tenlere..
Olan kadına oluyor, sonrasında ruhsal bunalımlar yaşıyor. Evlilik ne değiştiri diyeceksin? Her ne kadar birkaç evrak imzalanması gibi dursa da; erkek için toplumsal ve resmi baskıdır yani öyle kafasına esince soğuyup, bırakıp gidemez. Hem çocuk olursa falan resmi olarak hak talep edebilir kadın.
Doğru ama nikah olmadan öpüsmek normal karşılanırken birlikte yaşamakta evlilik şartı olması çelişmiyo mu
Kim normal karşılıyor bunu?
O da yanlış bir davranış. Benim diyeceklerim bu kadar. Bu toplumda bunu yapan kadın değersizleşir, lafı o yer erkeğe hiçbir şey olmaz.
Evlilik senin ve olacak çocuklarının yasal haklarını korumak için vardır. Evlilik kurumuyla allanen yasal olarak bu adam benim eşim dersin. Hamile kalsan ispatlayamazsın. Başka bir kadın ona gitse yasal olarak ispat edemezsin. Başkasıyla evlense hiç bir şey yapamazsın. Akıllınızı kullanın az ya.
ama nikah olmadan öpüsmek normal karşılanırken birlikte yaşamakta evlilik şartı olması çelişmiyo mu
Bunun dediğimiz şeyle alakası yok. Kişilere göre sevgilikte anormal oluyor. o kişiyel alakalı dindar olmasıyla alakalı. Ama evlilik dışında ki birlikte yaşamak dinsiz insanların dahi yapmaması gereken bir durum. Çünkü dediğim gibi hakların suistimal ediliyor. Mesela 5 yıl yaşadın ve pat adam gitti. ev onun üzerineydi ama sende para verdin bunu ispat edebilecek bir kanıtın yok. Çünkü devlet sevgili olmayı yeterli bir ünvan olarak görmüyor. Hamile kaldın ve doğurmak istedin partnerin istemedi. ve doğurdun kabul etmedi. hiç bir şekilde maddi manevi anca tazminat açıp kabul ettirebilirsin. O da zor. ama aynı durumu başka örnek üzerinden verelim 5 yıl evliydiler ayırldılar. Devlet yasal olarak malları bölüyor. Hamile kalıp doğursa direk baba soy ismini alıyor. anlayacağın o kadının hakları korunma altında ama senin değil.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Evlilik toplum ve devlet onayi. Insan gonulden imza atmadiktan sonra binlerce sayfaya imza atsa ne olur ki.
Evet gönülden imza attıktan sonra evraka gerek yok ömür boyu da yasarim
yaşayan çok, çapraz komşum doktor bir hanımefendi, evli değil, erkek arkadaşıyla yaşıyor. Bazen ailesi geliyor, erkek orada olmuyor, kaçıyor bir yerlere :D Ailesi de yaşlı köylü bişiler. Kızım doktor oldu diye seviniyorlar hahhaha :D
Pek uzun sürmez bu durum çünkü erkek, hedefine ulaştıktan sonra yeni hedefler aramak için gidecektir.
Aynı evde yasanilacaksa her şey yasanacaksa neden evlilik olmuyor
Ben erkegim keske oyle kadin bulsamda nerede bula bula suriyeli kadin buldum tr beklerken
Uzun sürmez ama yaşanır tabiki
Yaşanabilir ama once bir sevgili gerek
evlenecek para kimde var hacı abla
saçmalamma!
Kimse böyle bi aptallık yapmamalı
Kadın değerli bir varlıktır ve değerini önce kendi bilmeli. Kimsenin oyuncağı vs olmamalı. Nikahsız biriyle birlikte yaşamak bana göre kendine saygısızlıktır.
Cinsellik barındırmayan her şey olabilir. Sevgilin diye kocan muamelesi yapılır mı?
Yaşarım neden olmasın yaşadım da
Daha detaylı bilmem lazım bu nasıl bi ilişki böyle
Tabi ki de hayır
0labilir evliliğe karşıyım
Evet yaşanabilir
Yaşamam asla
Haram değil mi knk
Olabilir bence
Yaşarım
Evet yasanabilir
Fu. k boddy diyorsun
Bi’Bot Seçimi