Güncellemeler
+1 yıl
sevgili yapsam ne olur derken, açıklamayı okuyun bir zahmet o zaman beni anlarsınız derdim iki kelimelik değil çünkü
Güncellemeler
+1 yıl
ayrıca ailemin tepkisi vs ne olur acaba en kötü, benzer durumu yaşayan varsa akıl verebilir mi
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Konunun aslinda en basinda egitimsizlik geliyor aile egitimi ailenin cocuga egitimi ve güvensizliği çok kötü
ya işte bilemiyorum nasıl artık ama böyle bir süre acayip kendi içime kapandım resmen ailemle bile konuşmak istemeyecek kadar diyim eğlenmek gezmek tozmak şakalaşmak güzel vakit geçirmek benim de hakkım ama üzücü bir durum işte
Seni gayet iyi anliyorum hem yasitiz hem iliski konusunda da ayniyiz benimde hic olmadi sevgilim falan biriyle gezmek eglenmek sevgili olmana gerek yok yani kafa yapin uyacagi saatlerin ve baskinin olmadigi bir sey olmasi gerek ki sen artik herseyi biliyorsun yani bu hayati artik cozdun kim nedir nasil davranir nasil davranirsa ne demek ister bunu iyi kotu kavriyorsun yani iyi mi kotu mu bilirsin ama iste keske resit olduktan itibaren iraden komple sende olsa
Sen kek mi yapıyorsun da sevgili yapsam diyorsun. Zavallı kadın. Sen önce Türkçe öğren. Cahil!!!
Sevgilin olunca baskıladığın tüm arzuların patlayacak.
Tecrübesize verecek derken ne demek istedin? Benim sevgilim olmadi simdi bende mi tecrubesizim
ya bak karşı cinsle muhabbet etmek konuşmak tanımak tavırlarını öğrenmek bazı şeyler genel yapıda benzerlik gösterir kafanda fikir oluşur her insanın huyları farklıdır ama erkekler şöyle dersin kızlar böyle bir de muhabbettin artar sıkılmazsın daha da açılırsın ama benim bunlara vaktim olmadı olduysa da ben mal ım ya yapamadım
Gec bu ayaklari kendin gbi birini istemiyrsun sen
seninle sevgili olalım mı diyecektim , sen de aaa ben de senin gibiyim hadi tamam olur çıkalım dersen iyi biri mi olacaktım kes ya kes canım yerine koymayı bırak bi senin niye olmadı kim bilir
sa lak yerine olacaktı
Senin gbi egolular olduğu için olmadi. Zaten suriyeli bir kizla sevgiliyim. Fakat siz egolusunuz tr kizlari ozelligi iste bu. Boyle rezil ol hep hayatinda.
Sen kendine agla.
türkçe meali
ilgisiz kaldım soytarı arıyorum
açıklamamı okudun mu kardeşim derdim saçma sapan züppelik yapmak değil anladın mı beni şimdi
sevgili yapmak nedir ya
, miggroslardaaaaaaaaaa faln mı satılıyor?
sen nasıl dersin beyfendi, sokaktan bulmak falan mı
hayatı akışına bırakırsın...
galiba seni çok kullanmışlar öyle sezdim ben pek yanılmam, kızlardan acayip nefret etmişsin şimdi bana nefretini kusmaya hakkın yok
İşin varsa olsun evlen
Pisman olursun yapma.
hangi şehirde yaşıyon
Yapamazsin
Nerede yaşiyosun?
Sevgilin olur nolcak