Çevre olmadan nasıl sevgili bulurum?

Lisede kızlarla aram iyiydi genelde ama üniversiteye geçince ortam çok garip geldi nedense. Üniversitedekiler nedense bana çok yapmacık geldi acayip derecede soğudum fakat çevrem olması için onlarla takılmam gerek. İlk zamanlarda üniversite aynı bölümdeki arkadaşlarla takılıyorduk sonra 1 kız yüzünden aramız açıldı. Neden olduğunu bende tam bilmiyorum kendiside söylemedi bana karşı bi kin besliyor hangi kızla konuşursam ona fısıldıyor kulağına falan sonra o konuştuğum kızda benle konuşmak istemiyor. Bu arada benim erkek arkadaşlarımda kıza yüz veriyor bu çok saçma. şu an onlarla konuşmuyorum ama nedense hangi kızla konuşursam konuşuyim o kız araya dalıyor ve hayatımı mahfediyor. Bu kızla sevgili değiliz bişey değiliz hayatıma dahil oluyor her an ve bana sevgi falanda göstermiyor eziyet çektirtmekten başka bişey yapmıyor. Bizi gören herkeste bana gelip sen bu kızı seviyonmu falan diyor da ne alakası var kızı sevmiyorum çünkü bana karşı iyimser davranmıyor çok sert davranıyor bana. Kendime sevgili bulmak istiyorum ama internet üzerinden nasıl yapacağımı bilmiyorum. İnternetten böyle sevgili olan varsa lütfen anlatabilir mi nasıl olduğunu?

Çevre olmadan nasıl sevgili bulurum?