Erkek arkadaşım çok fazla kadın takip ediyor ne yapmalıyım?

Neredeyse beş aydır bir beraberliğim var. İlişkinin başından beri bşr sürü kadın takip ettiğinin farkındaydım ama ilişki yeni diye bir şey demedim. Nisan ayında bunu yapmamasını söyledim ve üç defa uyardıktan sonra bir gelişme olmayınca ayrılma kararı aldım. Seni kaybetmek istemiyorum dedi ve hesabında olan kadınların bir kısmını çıkardı. Bu olaydan sonra ara ara yine çıkarsa da on çıkarıyorsa beş kişi eklenmeye başlayınca uyardım ve bana eski istek gönderdiklerim diye geçiştirdi. Üç aydır bitmiyor bu kendi ekliyor farkındayım ama ne yaparsam yapayım bir değişiklik olmuyor. Takip ettiklerinin %80'i kadın ve her çeşitten var artık yoruldum kendine çeki düzen ver demeye utanır hale geldim. Kimseyle konuşmuyorum da diyor ama inandırıcı değil maalesef. Beni her defasında geçişyirmesinden sıkıldım artık ne hali varsa görsün ben de kafama göre takılacağım durumuna geçmeye başladım. Bu sosyal medya dışında bir problemimiz de yok üstesinden gelirim sandım ama artık yoruldum. Bu durumla ilgili öneriniz nedir yılmış durumdayım.
Erkek arkadaşım çok fazla kadın takip ediyor ne yapmalıyım?