Güncellemeler
+1 yıl
Yalan mı bırakamaz beni? O hayatına giren insanlar metres olarak kalır ben Namusu karışı çocuklarının annesi değerlisi :)
aldatıldığımı biliyorum 1. Ay sonra düğün var evleneceğim sonuçta seviyorum ve tapulu malım gibi olacak o Evlilik cüzdanı:) beni asla bırakamayacak.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Şaşırdım okurken, siz iyi misiniz?
Bir uzmandan yardım alın, şu düşünce tarzı korkutucu.
Rabbim yardımcınız olsun...
Pardon? Ben sevdim diye yıllarca evlenmeyi bekledim diye mi sorunlu oldum? Pardon ama Bence sizin bu iğrenç düşüncenizde sorun var.. ben hep bu gelinliği giyeceğimi güzel bir Aileye gelin gideceğimi hayal ettim hayallerime ihanet edip yıkamam..
Estağfurullah, yani geleceği görerek zaten olacakları yazmışsınız, şu aşamada '' bravo, tebrik ederim '' demek, sanırım doğru olmazdı...
Hakkınızı helal edin, ben gördüğümü yazdım sadece.
Hayat sizin, kim ne yapabilir...
canıma minnet ailesinin eğitemmediğini benmi eğiticem
Çok sevsen bile mi?
ilerde çocuklarımla üzüleceğime şimdi üzülürüm kendim
Alfjapfks evlenmeden yapan evlenince de yapar senin kafana tüküreyim
hmm, psikolojik destek almalısın.
Bana bildiğiniz deli muammelesi yapıyorsunuz ama ben hep hayal kurdum ben bu adama 6 yılımı verdim 6 yıl boynuzlarım saya saya sustum sizde benim boşa geçen 6 yılımı düşünüp empati kurun.
empati yaptığım için böyle tepki verdim. sen zorunluluk olacaksın isteyerek geldiği kişi değil. ^^
Hayir tabi ben enayi degilim
Bana bildiğiniz deli muammelesi yapıyorsunuz ama ben hep hayal kurdum ben bu adama 6 yılımı verdim 6 yıl boynuzlarım saya saya sustum sizde benim boşa geçen 6 yılımı düşünüp empati kurun.
Ben kimse icin saman kaybetmem sende kaybetme
Psikolojik destek almayı düşündün mü abla
Yalan mı bırakamaz beni? O hayatına giren insanlar metres olarak kalır ben Namusu karışı çocuklarının annesi değerlisi :)
İşte buna cürret edemez yalan mı? Kadınları aldatsada erkekler boşayamaz:) namusunu bırakamaz korkar
Grup da yaparsınız siz 😏
Sen varsın Sen her gün sayıyorsun
Sende aldatacaksin ilerde kesin
Aldatmak isteyen her türlü aldatır
Çok zavallısın.
Neden? O Aldatıyor o zavallı o basit ben sadece seven bir kadınım:) Yalan mı bırakamaz beni? O hayatına giren insanlar metres olarak kalır ben Namusu karışı çocuklarının annesi değerlisi :)
Seni aldatan bir adamın mı değerlisisin? 😄 Adam senin gibi safını bulmuş gününü gün ediyor. O zavallı sen ondan daha zavallısın. Başka kadınların yanından gelecek bir de bu adama hizmet edeceksin, yemeğini yapacaksın, seks yapacaksın. Sana zerre kadar saygısı olmayan bir adam.
Seni aldatıyorsa ne diye uzatıyorsun? Normal bir şey mi bu
Sen ötle SAN
Hahahaha aldatılmayı kabul ediyorsan yatağınız da bir kadın daha olsun zorlama 😂
İşte buna cürret edemez yalan mı? Kadınları aldatsada erkekler boşayamaz:) namusunu bırakamaz korkar
Boşanan nasıl boşanıyor sen aldatsan eşin seni kabul eder mi onu düşün
Sakın evlenme
Ah canım
Evlenmem
başına geldi mi
aldatan yine aldatır