#SelamGençlik 🍀🍀
Sevdiğiniz insana "Aşkını bile tanımam" diyeceğiniz intikam planınız ne sebeple başlar? #TubaSueda ✌️✌️🍀🍀

#SelamGençlik 🍀🍀
Sevdiğiniz insana "Aşkını bile tanımam" diyeceğiniz intikam planınız ne sebeple başlar? #TubaSueda ✌️✌️🍀🍀

İntikam demeyelim de ilişki biter diyelim. İntikam insani bir tepki değildir. Hem aşığım diyeceksiniz hem de bir nedenle intikam almayı isteyeceksiniz. Bu daha kötüdür. Beni sevmediğini anladığımda tüm duygularım biter, soğur ve ayrılırım zaten. Aşk karşılıklıdır. Aşk var ise de her sorun aşılır, çözülür, mükemmelliğe doğru gider sonsuza dek...
İhanet girerse her şey tek kalemde silinir. Hiç tanışmamış aslında o kişi hiç var olmamış olarak beyin formatını kendime atar yoluma devam ederim ki zamanında ettim de o yüzden intikam filan hiç tarzım hareketler değildir.
Güvenini kıracak her türlü sadakatsiz davranışlar...
Böyle olunca insan mümkünatı yok tekrar eski gözle bakamıyor
Aldatsa bile intikam almak istemem ama gururumu kırarsa işte o zaman o düşünsün 😉
Cevap
26Cevap
İntikam duygusu olmaz bende aldatırsa biter
asla intikam almam hayatımdan çıkarmam yeterince bir intikam bence beni hak etmiyor.. neticede.
Aşkla bağlanmam birine. Sevip aşık olduysam ve bi şekilde bittiyse de ki bittiyse aşk yoktur. Yinede nefret etmem. Yaşanmışlıklara saygıyla önüme bakarım. Benim gibi birini kaybetmek ona yarayacaksa baksın işine
Bana ihanet ederse, yalanlarını ve benden sakladığı şeyleri yakalarsam, beni fiziksel ya da psikolojik şiddete maruz bırakırsa sevgim çok net bir şekilde biter. Bana değer vermiyor ama ne yapayım, seviyorum diyen aptal ve aciz aşığı oynamam. Değer görmediğim yerde kalmam, bitiririm. İmkânlarım dahilinde de intikamımı alırım.
Güven ve saygı.
Bu ikisinden birini sarsacak bir şey yapmışsa sevgi biter. Ekstra bir şey yapmadığı sürece intikam planına girmem, eden buluyor zaten.
Allah korusun da bana veya sevdiklerime zarar verirse. Onun dışında aldatmada falan hiç girmek intikam konularına.
Güven, Saygı ve Sevgi olmazsa olmaz bir ilişkide. Bunlardan birinin sarılması ilişkiyi bitirir. İntikama işim olmaz. Herkes kendi yoluna gider
Bu hatta kimseden intikam almadım istemedim i istedim ama sonra intikam almaya bile drğmiceni anladım
İntikam almaya uğraşmam beni aldatırsa veya bana saygısızlık yaparsa
Aldattığı anda geri dönüsü olmaz ihaneti asla affetmem
Aldatmak ama intikama uğraşmam beni çok kırarsa
Aldatma.. sadakatsizlik.. itaatsizlik.. arkamdan konuşma..
Sadakatsizlik ve yalan, intikam almam, arkamı döner giderim, ne kadar seviyor olsamda…
Ihanet , intikam kopek işidir Allahindan bulsun derim geçerim
Sevgim bitmez intikam da almam uzak kalırım sadece.
İntikam almam karma yaratmam takıntı haline getirmem bir insandan öylece kolayca vaz geçmem ama vaz geçmişsem artık yolun sonu gelmiştir budur şudur diyemem ama hissederim bunu
Yalan la biter. İntikam almam. Hayat zaten ondan intikam alır
Aileme kötü davranması bendeki hisleri çok azaltı maalesef
İhanet ederse, saygısızlık yaparsa vs çok sebep var
Büyük vaadler verip dünyayı ayaklarima sererim ayakları yapıp bir şey yapmayan birde üste çıkmaya çalışan erkeklerden intikam alırım.
Aşkla bağlandığın kişiye sevgin bitmez kırılırsın üzülürsün tavır yaparsın ama bırak intikam almayı gidemezsin bile
İnan benim Hislerim 2 sene önce bitti. Sonunda bittiğini kabullenmek düşer. Artık muhakkak muhattap da olamam. Eskiye dönemem artık bitti.
maalesef ilgiisizlik bitirebilir sevgiyi sevgi bitti mi gerisinin de bir onemi yok
Arada büyük bir bağlılık varsa insanın gözü kör olur zaten, hiçbir şeyi görmez. O yüzden kolay kolay bitmez. Bu dünyada affedilmeyecek bir şey yoktur
Yaşamadan affetmek kadar kolayı yok 🙄
Tabii ki yaşamadan bilemeyiz, ben kendi kişiliğimi biliyorum. O yüzden bu dünyada affedilmeyecek bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Şimdi bana ya aldatırsa diyebilirsin?
O zaman sana derim ki; kimse kimseyi durup dururken aldatmaz, mutlaka bir nedeni vardır, o nedene odaklanmak gerekir
Hak vermeye dahi gider bu aldatmanın hiçbir şekilde haklı bir nedeni olamaz
Sakın unutma @tuba-sueda bu dünyada her şeyin bir nedeni vardır, hiçbir zaman hiç kimseyi yargısız infaz yapamayız.
Az önce ne dedin?
"Yaşamadan affetmek kadar kolayı yok"
Yaşamadan hiçbir şeyi bilemezsin
Küçümsenmek sanırım yani bunu kalabalık tanımadığım arkadaşlarının ailesinin yanında yaparsa büyük sıkıntı
beni aptal yerine koyarsa
Aldatırsa sevgi biter intikam almam ya
İntikam zayıf insanlarn işidir
Beni küçümserse bide aldatırsa
Allah korusun aldatırsa
Baskasını tercih ederse intikam yemini içilir.🔪
ALDATIRSA tabiki!!!
intikam almam ben
İntikam la işim olmaz asla
hor görürse benimle dalga geçerse o iş biter
Beni yok sayarsa. Ama intikam başlamaz
İntikam benim işim degil😊