Aşk İlişkileri 1 ay Erkekler hemen unutur mu? sevdaelikde Xper 4 Takip Et FacebookTwitter 00 3 yıllık ilişkiniz olsa ve ayrılsanız naparsınız Güncellemeler: Takip Et 00 Paylaş FacebookTwitter Erkekler hemen unutur mu? 112 Görüşünü yaz
sierravista | Aşk İlişkileri konusunda 5,4b görüş paylaştı. Fenomen 1 ay Hemen unutup unutmamak kişinin yapısına bağlıdır Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Gizli Üye 1 ay Giderim agalarla masa kurarım ve herkes dağlırken 70 liğe sarılı bir şekilde ağlayarak unuturum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Nemix | Aşk İlişkileri konusunda 535 görüş paylaştı. Xper 7 1 ay Hemen unutmaz 🙃 seven bi ömür Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla Nemix 1 ay Bir sorun mı var 🥺 Yorumla
gencbilge0034 Yoda 1 ay öpüşecek biri bulurum hemen:) Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
GOKHANoturumactı | Aşk İlişkileri konusunda 3,3b görüş paylaştı. Guru 1 ay Unutur , kralını 2 haftada unuturum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
KarpuzÇekirdee | Aşk İlişkileri konusunda 148 görüş paylaştı. Xper 5 1 ay erkekleri odun görmekten vazgeçin lütfen. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kibar4154 | Aşk İlişkileri konusunda 1,3b görüş paylaştı. Yoda 1 ay Başkasını bukur Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye 1 ay Unutturmamak senin elinde Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla sevdaelikde 1 ay Nasıl Yorumla
Suleyman_xxx | Aşk İlişkileri konusunda 1,7b görüş paylaştı. Guru 1 ay Bitiş sebebi onemli Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Aras135123 | Aşk İlişkileri konusunda 3,2b görüş paylaştı. Guru 1 ay Lahmacun yerim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Hueynn2022 | Aşk İlişkileri konusunda 50 görüş paylaştı. Xper 4 1 ay Hayır tabii Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
211Hemen unutup unutmamak kişinin yapısına bağlıdır
Giderim agalarla masa kurarım ve herkes dağlırken 70 liğe sarılı bir şekilde ağlayarak unuturum
Hemen unutmaz 🙃 seven bi ömür
Bir sorun mı var 🥺
öpüşecek biri bulurum hemen:)
Unutur , kralını 2 haftada unuturum
Unuturum sallamam
erkekleri odun görmekten vazgeçin lütfen.
Başkasını bukur
Unutturmamak senin elinde
Nasıl
valla erkekler unutur krdsm
Bitiş sebebi onemli
Lahmacun yerim
Hayır tabii