Aşk İlişkileri Hoşlandığınız kişiye geç yazar mısınız? pale100 Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor 14 saat geç yazmış 17 saniye bekletiyim de aklı başına gelsin (!) ahajsjs Hoşlandığınız kişiye geç yazar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Bazen yaparım ama işim falan varsa, geç gördüysem, uyuyorsam vs. Kasıtlı değil yani. 1 0 Yorumla
Birkirikkalphikayesi Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hayır yapmam yapmasını istemem eğer yaparsa bende yaparim sonra iletişim kopar 1 0 Yorumla
sierravista Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 +1 yıl Sıkılırsam veya işim varsa eğer evet geç yazarım 2 0 Yorumla
SeninİcinGeriGeldim Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bende çok bekletirim nereden bakarsan 5 saniye filan ayar vermek lazım dimi ama... 0 1 Yorumla pale100 +1 yıl Aynen 😂 Yorumla
4fakir Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 816 cevap paylaştı. Adamın dibisin kanka ihtiyacım vardı bu tesadüfe 1 2 Yorumla pale100 +1 yıl Nasıl tesadüf Yorumla 4fakir +1 yıl Kanka bunu zaten biliyordum ama son zamanlarda istemsizce verdiği cevaplar bu kadar uzun sürüyordu yani bu paylaşımı yaparak onu şu an silmem için bir sebep 😅 Yorumla
aleynapia Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Niye yapayım öyle bir şey 😅 0 2 Yorumla pale100 +1 yıl İşin vardur Yorumla aleynapia +1 yıl Farkedersem hemen yazarım farkedemezsem nasıl yazayım zaten Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bazen yaparım ama işim falan varsa, geç gördüysem, uyuyorsam vs. Kasıtlı değil yani.
Hayır yapmam yapmasını istemem eğer yaparsa bende yaparim sonra iletişim kopar
Sıkılırsam veya işim varsa eğer evet geç yazarım
Bende çok bekletirim nereden bakarsan 5 saniye filan ayar vermek lazım dimi ama...
Aynen 😂
Adamın dibisin kanka ihtiyacım vardı bu tesadüfe
Nasıl tesadüf
Kanka bunu zaten biliyordum ama son zamanlarda istemsizce verdiği cevaplar bu kadar uzun sürüyordu yani bu paylaşımı yaparak onu şu an silmem için bir sebep 😅
Niye yapayım öyle bir şey 😅
İşin vardur
Farkedersem hemen yazarım farkedemezsem nasıl yazayım zaten