2 gündür felaket hastayım hasta oldugumu yazdım ve beni zorla bir kere aradı 24 saat sonra. onda da cok hastayım dedim kapattık. Bugün sitemli bi sekilde mesaj attım ve bütün gün mesajıma dönmedi. Gece aradım kac kere acmadı annene yazıcam merak ettim diyince hemen kendi geri aradı. Neden aramadın dedim müsait değildim dedi. Senin o kadar hasta oldugunu bilmiyodum dedi. Ben de bu saatten sonra hayatında yokum dedim. Geri vites yapmaya basladı. Bu sesimi son duyusun karsımda olsan yüzüne tükürürdüm dedim. Engelicem dedim işe gitmesi gerekiyodu işe gidiyorum birazdan aricam engelleme dedi ben yine dr engelledim. Bayaaaa uzun bi ilişki bu arada
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Seni çok iyi anlıyorum en iyisini yapmışsın helal olsun her yerden engelle
6 senelik ilişkimizdi. Beni onun gibi kimse güzel sevemez derdim ta ki son aylara kadar. Ona da dedim artık iğrenç birisin gözümde dedim. Degerimi keske yeniden anlasa ama bu saatren sonra zor
Aynısını birisine daha yazdım. Madem ki böyleler niye peşimden koştu niye deli gibi özlüyor hissi verdi vs vs çok üstelememek lazım en iyilerine layığız hayat aşk olmadan da güzel
İyi yapmışsın hayır gelmez üzme canını hayırlı olan buymuş en baştan belli etmiş kendini
Pek bas değil aslında 6 senedir birlikteyiz 🥺 eskiden hiç böyle yapmazdı. Ben bitsin dediğimde hemen toparlamak istiyomus gibi davranıyo ertesi gün yinr aynı
Monotonlaşmışsa bırak artık bitsin gerçek şu an sana kabullenmesi zor geliyor çok üzülüyorsun farkındayım ama inan ki geçiyor 6 senem gitti diye düşünme tüm ömrün böyle sorumsuz adama gideceğine... Zaman seni iyileştireceksin bırak gitsin bitsin 💔
Zaten seni iyileştirecektir*
Bana koyan da böyle sorumsuz biri değildi ben ne yaptım da onu bu hale getirdim düsüncesi. Zaten bu tavrından sonra da ugrasacagını düsünmüyorum. Ugrassa da sırf hastayken bıraktı gibi düsünülmesin diye ugrasır
Sen bişey yapmadın onun gerçek karakteri çıktı orataya hani evlendikten sonra değişiyorlar tabiri var ya o bu işte sizinde ilişkiniz uzun olduğu için aynı şey
Belki de öyledir. Hiç yakıstıramıyorum ama bunu kabullenmem gerek sanırım aklım hep onu iyi görüypr
şu an imtihan aşamasındasın bana güven atlatcaksın bunu. Gün gelicek ay bununla mı olmuşum ıyy diceksin 🙃
Umarım öyle olur. Bu yaptıgı bana cok koydu. Sanki ben düsmanıymısım gibi. Hasta hasta daha da hastalandım. İnsallah degerimi anlar bi gün
Geçmiş olsun canım. Anlayacak tabi ama affetmek sana kalmış
Ee mal ile sevgili olursan böyle mal gibi muameleleye layık görülürsün
Eskiden cok asıktı bana son 1 senedir böyle. Ne yapsam değerimi yeniden anlar?
Köpek çek Sg it de
Tabi ugrasıp ararsa
O sana kakmış
Nasıl bana kalmıs
Gerçek yüzü böyledir bunların evlenince de öyle oluyor kendin git hastaneye derler
Böyle insandan asla hayır gelmez iyi yapmışsın.
Eskiden azcık basım agırsa kmlerce yol gelirdi 🥺
Gerçekten üzülmeye değmiyor böyle insanlar için, Allah karşına hayırlı insanlar çıkarsın inşallah.
Amiiin insallah senin de
Sevmiyor seni
Sevmediğine inanamıyorum 🥺
Bıkmış senden.
Söylesin o zaman ne zaman bitsin desem hayır diyor
seviştiniz mi?
Engelle
Engelledim de her yerden mi engelliyim? İnsta face falan
Heryerden ulen benim dostum hasta oluyor uzakta bile olsa sıcak bi corba gönderiyorum bu nasıl sevgili
O kadar haklısın ki. Bi de bana ben ciddi oldugunu bilmiyodum diyo. Yok yaaaa mal var karsısında
Karşındaki cocuk baya mal allah kurtarsın
Harbiden ben 6 senede anlamadım sen 2 dkda anladın. Ama cidden hiç böylr biri değildi. Cok güzel severdi birlikte yasıyorduk zaten. Belki de ben yanlıs tanımısım
her şey zamanla körelir aşkta öyle özellikle bir erkek uzak mesafedeyse farklı arayışlara cok cabuk girer cevremde örnekleri var
O tarz arayısları hiç olmadı. İnstada 10 bin takipçisi var sadece beni takip ediyor. Ne biliyim galiba benim gözüm kör olmus görmüyorhm kötü yanlarını yakıstırmıyırum
Senin gözler aşık olunca kör olmuş bencede ama o gözleri erkenden açman iyi olur
Napayım simdi. Engelledim her yerden. Ulasmaya calısır mı ki
Yaz yardımcı olucam
burada çok karışır her şey