Hakaretleri bir kenara birakalim bu benim dusuncem merak ediyorum sadece cay ve nescafe icersek nolur kac gunde neler olur bilgili olanlar yazsin lutfen
Bune
Be
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hakaretleri bir kenara birakalim bu benim dusuncem merak ediyorum sadece cay ve nescafe icersek nolur kac gunde neler olur bilgili olanlar yazsin lutfen
Ortalama bir insan yemek yemeden 12 gün boyu yaşayabilir. Sadece kahve ve çay tüketimi kısa süre içinde mide bulantıları ve baş ağrılarını başlatacak. 1 gün sonra kusmaya başlayacaksın. Kusarken diyafram bölgendeki kasların aşırı kasılacak ve ciddi enerji kaybına yol açacaktır. Bundan sonra açlığın da etkisi ile yoğun bir halsizlik hissedeceksin. Eğer şeker kullanırsan kan şekeri seviyen yükselecek ve çok daha hızlı acıkacaksın. Vücudun, Enerji kazanabilmesi için ilk önce yağlarını parçalamaya ve enerjiye dönüştürmeye başlayacak. Normal şartlarda vücudunun yağ ve kas oranına bağlı olacak şekilde hızla kilo vermeye başlaman gerekir ancak şeker tüketimi olacağı için yağ kütlesindeki azalma tahminimce yavaşlayacaktır. Protein alımı olmayacağından dolayı kas kütlen küçülmeye başlayacak. 3. günde aşırı kafein kullanımı yüzünden çay veya kahve içecek enerjinin dahi kalmayacağı fikrindeyim. 3. günden sonra vücudun enerjisi neredeyse olmayacağı için ufak çaplı bilinç kayıpları oluşacak, düşünme yeteneğin minimum seviyeye inecek, ciddi düzeyde algı eksikliği olacak ve organların kararsızlaşacak. Toparlamak gerekirse İlk hafta bitmeden amacına ulaşacağını düşünüyorum:D
Çok basit bir soru cidden vücut yüzde 50 su dan olursun eğer sen çay ve kahve icersen en az 4 güne olursun çünkü çay ve kahve yüksek miktar şeker ve uykusuz yapar burada senin vücut su miktar dustur ve seni en kısa zaman oldur ama 1 hafta da yaşama oranın 30 dur buni bil
Cevap
8Cevap
Bence Piskolojik tedavi icin bir Cok güvendigin bir Akraban Arkadasin veya tanidiginla bu depresiv durumunu Degerlendir. Su anki durumun Gecici ve hayat Önünde. Olanlari degistirmek senin elinde Kesinlikle Moralen ve Ruhsal olarak Düsürme kendini. O yüzden de bu sorular biraz gecici düzeyde !
Dike dike adam öldürülür isteyen varsa 100 euro jgjkfhk
İlk etapta açlıktan bayırsın sonrası Allah kerim :)
Ne zaman 😁 kac gun
Deniyorum ama sayilmadi kahve ictim su ictim jelibon yedim sigara zaten iciyorum yarin ilk gunden saycam yine bise yemeden sadece cay nescafe sigara denicem :D
15 20 den sinra vücut direnci düşer
Ölen kişi bilgilidir o da mezarda 😆
Bir kadeh daha koydum sana
Dmdkdm
Yakın zamanda
+sigara
Oda Allahin emri tabi oda olcak
cuma günü
bune beee
Bir yıl sürebilir
Yok artik sende
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?