Tinder tarzı uygulamalardan bahsediyorum. Bence zor ya.

Tinder tarzı uygulamalardan bahsediyorum. Bence zor ya.

#SelamGençlik 🍀🍀
Ben bu ve benzeri hiçbir uygulamaya meraktan dahi bakmadım, hiçbiri yok bende, yani açıkçası ihtimali bile midemi bulandıran bir tarz. Zerre kadar güvenim yok. Yani bir de gerçek hayatta karşılaşılan, tanışılan ilişkileri daha sıcak ve sağlıklı buluyorum. Sosyal medya ve saire hiç benlik değil..🍀🍀
#TubaSueda ✌️✌️🍀🍀
O tip şeylerden çok güzel şeyler çıkmıyor hiç tavsiye etmem onun yerine pembe panjur. com diye bir site vardı Halen duruyor mu bilmiyorum güzel bir site orası tavsiye ederim çok sorular soruyor yarım saat 45 dakika kadar testler yapıyor o sitede o testini bitiminde değerlendirmeler yapıyor ve size yakın adayları belirliyorlar ne kadar taleplerinize uygun diye %95 diyor %94 diyor ona göre bir seçim yapıyorsunuz ondan sonra oradan ki kişilerle konuşmaya başlıyorsunuz tavsiye ederim pembepanji. com fena bir site değil ama tinder yok o gibi şeyler Snapchat gibi o gibi şeylere hiç bakmayın derim
Cevap
19Cevap
Kuzenim buldu cocuk yurtdışındaydı hatta 2,5 yillik bi ilişkileri oldu ayrıldılar sonra cocuk tam bi şizofrendi
Genelde o uygulamada kızların niyeti para, ortam yaşantı erkeklerinse bacak arası. Ordan elle tutulur bişey çıkmaz
Bunu bi' kaç yıl önce deseydin mümkün olabilirdi şimdi mümkünatı bile yok. Ancak işte cinsel çekim tutarsa belki de o da kesin değil tabii.
Mümkün de düzgün bir insana denk gelmek zor, şahsen benim abim evlendi bu siteden çok sorun yaşıyoruz
KS den buldunuz buldunuz yoksa başka yerden bulmaniz zor 😃
hayır, genelde kökü sende dalları ve gözü dışarıda olur böyle ilişkilere gerek yok.
Nasa ayda su arıyor bu normalse orada çıkmasıda olasi
Ksde ki gibi😅 herkes kullanıyor ama herkes diğer kullanıcıların boş insan olduğunu söylüyor 😅
Tinderde bi ay takıldım bir kişiyle bi kahve içtim hesabı da bana kitledi cidden iğrenç iğrenç
😂😂😂 Şaka diye düşünüyorum
Ay ciddiyim evine gitmedm diye bi daha da aramadı
Sen hangi akılla hesabı ödedin ben oraya takıldım o mu dedi hesabı öde diye Genelde Eskortlar kullanıyor orayı ve zaten sitenin amacı cinsellik üzerine iyi gitmemişsin
Ben işle ilgili sıkıntılı bi dönemdeydim vakit öldürmek için takıldım öyle milletle iki sohbet edip engelliyordum baktım bu pek bi efendi yürüyüşe çıkalım dedi tamam dedim sonra arabayla krtuluşun önünden alırım eymirde yürürüz dedi vazgeçtim kendim çıkacam dedim sonra özür dilerim düşünemedim yanlıştı falan dedi bi cafe otururken ne yapıyon dedi kolamı çektim attım konum at dedi geldi kolalarımızı içtik ben atladım hesaba yalan yok adama adamı gözüm tutmadı bi kere yazdı sonra ben dönmedim😂
Zaten düzgün biri yok emin ol hepsi başka iş peşinde iyi yapmışsın Bana hiç denk gelmedi senin gibi beğeni atıp sohbet muhabbet ettik ama senin gibi onlarda engel arttılar demek onlar da senin kafadandı
Bana hep travesti eskort denk geldi daha kullanmıyorum
Kardeşim ne hissim kaldı ne de nefretim :))) Tinder boş yani
küçük bir ihtimal bence ama oradaki çoğu kişinin niyeti belli
Ben orada da bulamam çünkü tipsizim boyum kısa diye beni kimse sevmez
Köydeki tandır daha güzel bence. 😃
burada bulma olasılığın ordan daha fazla
Tinderda konuşuyorsun buluşamıyorsun
Seks aski bulunuyor orada
O tür yerlerden bir şey çıkmıyor.
Çok zor
Guven vermiyor
İmkansız