Ben insanlarda zeka kültür ve konuşma cesaret ve kelimesel hafızasına hayran kalırım. Karşımda pısırık korkak her şeye erkeğe kitleyen zihinsel örgütlenmesini aşamayan kızlardan tiksinen biriyim ve hep büyüklerden hoşlanmışımdır benim gibi düşünen var mı acaba

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ne yapalım sen böyle dusunuyosan bize ne kenidni niye kanıtlamaya caliisiyosun kriterini burada değil gorustugun kişilere anlat ego yapma şimdi gidebliriisn bay kenidni çok beğenmiş
Nedir bu kuyruk acïna sebep olan 🤣
Senin gibi bi bok olmayip hep kenidni bişey sanıp kızlarda sorun aramaya çalışan kiseler nefret ederim kuyruk acim da yok öyle kelimeleindeb tiksindim ve muhalefet olmak istedim o kadar
Muhalefetlik beyinsel zekayla olur aptalliğinla olmaz be 🤣
Zekayi sen biliyorsan burada ötme git başka kumeslere aptallık diye nitelendirgin şey doğru sende bunu hazmedemiyosun beee oldu mu
Hazmedememek mi doğruyu söylesen güler geçerim ama Ahmaklıgina üzülüyorum 🤣
Senin gibilere de aciyorum kenidni bi bok sananna ama ne olduğu belli olmayan oraya buraya sallayan ama karşısındaki insanı hep üstünlük arayan kibir musvettsei asıl ahmakligi tanimini dahi bilemeyip icraat yapmış veyahut bi zeka mucidi tavirlari olan kendini beğenmiş ukala
Kendimi beğenmek biraz daha komik olma lütfen gülmekten kendimi alamıyorum. Üstünlük sadece karakterde olur bu kadar acziyetden sonra biraz daha tebessüm etmek istemem
Kendine gül çünkü acziyet kendini burada ben şunu bunu beğeniyorum diyerek kendini bi bok sanmandan ilerei geliyor asıl sana gülüyorum çok komiksin bize ulan senin yaşça büyüklerden hoslanmadan neyi kanıtlamaya çalışıyorum kendini birilerine göstermeye hevesini git reelde göster sanalda herkes mükemmel herkese şunu bunu istiyor dönüp ben neyim diyemiyor burada ego tatmini yapmaya gelmiş soru soruyor gibi kendini ön plana atıp kibir kokan kelimelerle bana hareket ettiğini sanana bi zavallisin sana açıyorum çünkü kendini bişey sananlar en sonunda ne oldukları kendileri de görüyor
Bilemem neyi beceremeyen kızlardan tiksinirim onu bunu isterim burası senin sipariş verecgin insanları ayristirip Kendi megoloman düşüncelerini aktaracağın yer değil git başka yerde ot horozluk yapma kızlarda senin gibi kibir mudavinindeb tiksiniyor çokta şey yapma sana kalmadılar yürü şimdi
Baya bir kuyruk acını görmek bir yandan üzdü kibir budalası olman peki bilemiyorum bu kadar acziyete duygusal fenomonim kaldırmıyor be ego tatmini demişsin kendi egonla konuşuyorsun anlaşılan üzücü bir yanın var hikayen pek ilgimi çekmiyor Bayan geçmiş Acılı Acziyet
Senin de burada boş yapman ilgimi çekmiyor budala ukala bay bok olmayan kendini her şey yapan çok mükemmel sanna zavallı kibirli senin hicbiseyine uzulmedim akisne karşına senin gibi biri çıkar görürsün demek gerekiyor yoksa sen dünya iyisi dünya zekisi en süper sanan içi pis kelimelei de o yönde seçen biri sin hâlbuki korkma be bu burnu büyük tavirlarinla da bulursun kenidn gibi birini buraya yazmana gerek yok 😀😀
Neden sürekli zeka konusunda dem vuruyorsun anlaşılan bu konuda eksikliğini saldırgan tavırlarla gidermeye çalışmak üzüyor kendim gibi veya farklı biri bana duygusal ve kültürel zekasal şeyler katabilsin başka bir şeye pek o an ihtiyaç olmaz
Çünkü büyükler hesabi ödüyo haha. s
Öyle bir şey düşünmüyorum en büyük ödemeyi yapıyorlar zihinsel özgürlüğü para s... mde bile değil
Hiç tanıştın mı öyle biriyle
eVET
Ne konuşuyorsunux
çay kahve siyaset kültür seks vb
Çok zekidir o zaman o
Zekiden ziyade kültürel beyni gelişmiş diyelim
Aranızda kaç yaş var güzel mi?
10 yaş ve güzel
Yazışması mı güzel, konuşurken de mi güzel konuluyor
Daha çok sesli
Ses tonu nasıl
Ne yaşlı ne genç