Benim olduğum fotoğraf ne alaka?

Arkadaşımın biri evlendi. (Mutlu olsun.) Yalnız eşinin yüzünden biz konuşmuyoruz. Eşi, vaktinde ardımdan saçma sapan atıp tutmuş. Ben, de öğrenince ayar olmuştum. Bir de biz eşini tanıdığımız gün adını bile bize doğru dememiş. Burada üniversite okuduğunu, babasının buralı olduğunu, annesinin yabancı olduğunu demişti. Hepsi yalan çıktı. Buna rağmen arkadaşım sevgili oldu. Sevgili olduğu sıra eski sevgilisiyle bağını tam kesmeden sevgili oldu arkadaşımla. Eski sevgilisi de burada üniversite okuyormuş, yaşadığı şehre gitmiş. Ben, de "Onunla bağını kesmeden bizi zarflayan biri seni de aldatır." demiştim. Nitekim öyle de olmuş. O sıra bir de sevgilisinin ağzına bakıp "Onun söylediğinin senin için bu kadar bir önemi var mı?" demişti ardımdan dediği şeyin yalan olduğunu kanıtlayınca. Ben, "Öyle olduğunu düşünüyorsan hiç konuşmayalım." deyip arkadaşımla bağımı kestim. Ayrılınca dışarıda denk geldik. Ben, de olan biteni öyle öğrendim. Yanıma geldi, selam verdi, konuştuk tekrar. Artık barışmam diyen kız nişan yaptı. Mutluluk diledim. Şaşırdım. Sonra eşi beni sahilde görüp yanıma geldi. Dinlemedim. Kulaklığımı taktım. Sonradan arkadaşımdan öğrendiğim kadarıyla bana uzak dur diyecekmiş arkadaşımdan. Ben, de muhataplığımı kestim. Evlendiler. Hala tüm bunlara rağmen nasıl evlendi diye düşünüyorum ve şaşırıyorum bazen. Ortak instagram hesabı açmışlar. Profilleri gizliydi. Az önce aklıma geldi ve bir bakmak istedim. 14 Şubat 'ta bir video atmışlar. Birlikte fotoğrafları var. İlk fotoğrafta ben de varım. Tanıştığımız gün çekinmiştik.

Bana uzak durmamı söyleyen eşi hiç mi o fotoğrafı görünce rahatsız olmuyor? Ben oldum yani. Başka fotoğraf mı kalmamış diye düşündüm.

Güncellemeler
+1 yıl
Biraz uzun oldu ama en kısa hali bu
Benim olduğum fotoğraf ne alaka?