İlk görüşte aşık oldunuz mu?

Lan ben ilk bakista hoslanamam bile kesinlikle bilgi sahibi olmam lazim nedir necidir kimlerdendir bu sadece filmlerde olur hadi onu da gectim oldu diyelim ama bu zamanda olmaz en azindan hele erkekler asla olamaz baska bir seydir o ask olsa durulamaz
Ben oldum ama bana olan olmadı. Bana olmaz da, artık bende olmamak için sadece önüme bakıp ev iş ve iş ev olarak hayatımı geçiriyorum. Malum yaşa takılıyoruz 😀
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!İlk görüşte aşık olmadım ama içim baya bi sıcak olmuştu
İlk görüşte aşka inanmıyorum
Evet <3
Ben buna inanmıyorum.
O direkt görüntüye vurulmaktır.
Oysa karaktere aşık olunur.
Hayır olmadım.. Kimdir nedir bilmeden kimseye aşık olmam ben.. Keyifli geceler..
Teşekkür ederim 🙏🥰
Rica ederim :) 💜
Hayır olmadım, ama ilk görüşte çok hoşlanmışlığım vardır.
Aşk mı? İlk görüşte aşk denilen şey tamamen hikayedir, bir bedene hayran kalmadır
Olmadım , ilk görüşte hoşlantı olur aşk olmaz. Kandırmayalım kendimizi :) hee bir de 2 gun mesajlaşıp aşık olanlar var onlar çok ayrı bir kafa
İlk görüşte aşk diye bir şey yoktur. İlk görüşte karşındaki insanın fiziğinden etkilenmek vardır.
Aşık değil çok hoşlandığım biri olmuştu sadece bir kere görebildim ismini falan bilmiyorum🤷♀️
çocuk yaşlardayken evet lakin şimdi değilk ilk görüş bin kerede görsem tepki yok 😂😂
Ben ilk görüşte kimseden etkilenmem. Illa bana karşı olan yaklaşımından filan etkilenecegim
Olsam bile bu heterodur kesin bakmaz sana boşuna ümitlenme derim kendi kendime. 😔
Aşk mıdır bilmem ama baya etkilenmiştim aylarım yıllarım onu aramakla geçmişti :D
Aşık değilse dış güzelliğinin den gözlerimi alamadım oldu
Bir kere aşık oldum onda da ilk görüşte oldu
Kim uyduruyor bunları ya yok öyle bişi😂
Evet olmustummm ama o bırakıp gitti beni ben cok sevmistim
Çarpıldığım oldu ama aşık olmadım
Ahaha oda güzel 👍😉
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş