Sevilmek icin illa dekolte mi giymek lazim

Sadece evlenmek ve tek bi erkek tarafindan sevilmek istiyorum ama olmuyo
erkekler dekolte giyenleri seviliyo onlarla evleniyo benle degil
Sevilmek icin illa dekolte mi giymek lazim

Sadece evlenmek ve tek bi erkek tarafindan sevilmek istiyorum ama olmuyo
erkekler dekolte giyenleri seviliyo onlarla evleniyo benle degil
Erkekler dekolte giyenleri seviyor mu KGHSAJKHSvjklsşjk
Onları s*kilecek kız olarak görüyorlar o yüzden sahte bir değer veriyorlar onlar da kendilerini bi b*k sanıyor o kızlar 30 yaşına gelmeden terk edilir itina ile temiz kız aranır bulunur ve evlenilir sistem böyle kızlarda da aynı değişen bir şey yok onlar da güzelliklerini ve gençliklerini p*clerle harcarlar pörsüdüklerinde önceden dalga geçtikleri kariyerli efendi adamları ararlar onlardan biraz değer görürlerse onu da aldatırlar bi de nafaka neyse bu zincirin sonu yok
Hedefi beden olanlar için dekolte giyilir. Yani avın gözü neyde ise avcı ona onu sunar. Bedensel beklentiler ise kısa sürelidir ve kullanım amaçlıdır. Kadın ve erkek amaçlarına uygun olarak birbirlerini kullanırlar. Bence kullanılmak için onlar gibi olmayı düşünmek doğru değil.
Sevgi gerçek kalplerde ve gerçekten sevenlerde gözde başlar. Burun bile aklına gelemez sevenin.
Yo kapalı olupta evlenen de var birinin sana bakmasi aşık olması bazen bir kelime gülme yeterli davranış onmli eğer birisi sana dekolte veya açık giyindin için bakıyorsa bakar da ama onunla evleneceksin diye birsey yok çünkü senin gibi birisi çıkınca ona da aynısı olur yani erkekler 18 izliyor ama evleniyor çünkü o başka birsey evlilik başka birsey aynı değil.
Emin ol ki, dekoltelilere düşen erkek çıkarı için düşüyordur. Ve dekolteli olan gibi ezik bir seviyededir. Şuraya bak, resmen rezillikten başka bir şey değil. Açmış her yerini, abazaların ağızlarından akan sularla besleniyor. Bir insan kendini nasıl ezik düşürür, işte örneği.
Cevap
48Cevap
Sende giy o zaman
Eli şeyinde gezen abazalar olduğu sürece böyle kızları sevmeye devam ederler 😃 Ben şuna inanıyorum, adam olan erkeğin böyle kızlarla işi olmaz
Oha lan boyle dusunen kadinlar da varmis
arkadaşım dekolteliler de sevilmiyor ''seviliyor'' bilmem anlatabildim mi? zaten bir erkeğin dekolteliyle ciddi düşünmesi için
-ya enayi olması lazım
-ya kılıbık ve sünepe
-ya da geniş ve gevşek
Arz talep bence ya talep eden mal oldugu icin arz edilenin de mal olmasi lazim biri urun mamul anlamindaki mal digeri de aptal slak anlamindaki mal iki mal bir olunca da tabi gerisi yoruma acik degil hahha
Ne sacma bi görüs bu ! seven Kisi seni kalpten sever. Ne giyidinin ne önemi var ki.
ya da söyle sorayim Süper seksi bir bayan dekolteli ama SOGUK BUZ GIBI Ne yapayim ben Onu !
umarim Anlamissindir
Kesinlikle yanılıyorsun. Dekolte giydi veya giymedi siye sevilmez insan. Senin ruhunu elbette biri anlayacak ve seni saracak. İnan seven insan dekolte vs bunlaratakılmaz
Dekolta giyen kızlar daha doğrusu ilgi görmek için dekolteli giyinen insanlardan hoşlanmıyorum sırf dekolte giyiyorsun diye birisi seni sevecekse bırak sevmesin zaten
Dekolte giyenlere takılan erkeklerden zaten bir cacık olmaz onlar evlenilecek tipler değil onlar günübirlik maceralar peşinde koşan erkekler sen doğru yoldasın
sevilmek işin böyle şeylere gerek yok sen giyimine bakımına dikkat et seni her halinle sevecek olan hiç aklında yokke çikar karşına
O zaman biraz edebli giyin takıldığın yerleri kişileri değiştir biraz daha relax ve natürel bir yaşam sür o ozaman kaliteli bir erkeğin dikkatini çekersin böyle sadece seks makinası olarak bakılıyosun 1 saatlik 1 gecelik bir eğlenmelik birisi gibi
Dekolte erkeklerin dikkatini çeker ve azdırır, herkes o kızla olmak ister. O nedenle o tip giyinen kızlar daha kolay dikici bulur
Yanlış düşünüyorsun. Bakımlı kadınlar her zaman dikkat çeker her yerini açan kadınla asla ciddi düşünmem
Dekolteye bakarlar ilgi gostermek degil onu elde etmeye çalisirlar. Tek bir erkek bulabilirsin aramaya devam
Dekolte giyenler sevilmiyor ki, daha doğrusu bedenen seviliyorlar. E artık ruhen sevilen insanların olmadığı bir çağdayız. Normal.
Evet sonun demek istedigim ve aldigim cevap👍
Dekolte giyeni herkes sevmezsde acık olunca sazan erkeklerin dikkatini ceker hemen atlarlar bundan ekmek cıkar diye
Hayır yanlış düşünüp yanlış bakış açısındasın görüyorsun. Peki kapalı olanlar nasıl evleniyor sanıyorsun dekolte mi yoksa
Ben namuslu tatliş bir kız istiyorum, ömürlük bir ilişki istiyorum. Ama çevreye bakınca aşktan soğuyorum.
Tabii ki hayır Tek sorun bu değil sen bence kendindeki diğer sevilmeme nedenlerini araştır dekolte sevilme nedeni değil sadece öne çıkma
Ya ne alaka sevilmek len ilgi görüyorlar sadece. Sende memelerini açsan sende ilgi görürsün. Sevilip sevilmemekle alakalı değil
Resimdekinin sevilecek yerlerini herkes seviyordur zaten. Herkesin sevdiğini ben sevmem. Yani dekolte giyinmek teşhircilik ve sapiklitir.
Ucuz malin alicisi cok olur. Sen degerlisin, farkina var bunun.
Onlar dekolte giyerek erkeklere bir şeyler vaad ediyorlar.. sen hiçbir şey vaad etmiyorsun
Dekolteye herkes bakar ve talepte bulunur. Sende dekolteli giyin.
Bu düşüncene katılmıyorum her insan sevilirgiyim kuşam önemli değil
Dekolte ye takılan birini görmedim beni tatlılık çeker ve seksilik
Evlenince onları da kısıtlıyolar merak etme, sonrada yine dekolte giyenlere bakmaya devam ediyorlar. Kendine güven, kendin ol, seni sen gibi seveni bul, kendini sevdirmek için olmadığın biri gibi davranma
Sevmek için tanımak gerekir biz seni tanımıyoruz ki.
aşkım onlar tek gecelik olur sen ömürlük boş ver özenme
sevilmek için dekolte giymene falan gerek yok bırak seni seven dogal halınle sevsın sevmeyen de yol alsın.
cunkü etini paylasmiyosun et görmek ister erkek aciklik görmek ister gösterene bakar ama yanindaki göstersin istemez bu da acayip bi celiski :D
Erkekler doyumsudur. Ufacık bir gösterişe her şeyi yapar. Sonunda amaç hep aynıdır. O kişiyi yatağa atmak. Nitekimde hep başarılı olurlar.
Birini sevmem için dekolte giymekten fazlasını yapabiliyor olmalı
Tiplere bak boş ver sen bunları varoş bunlar 🤦
dekolte ile oluşan sevgiye lanet olsun
Seninki dekolte değil ki dekol da kalmis
Cüretkar oluyor
Denk gelmemişsin adam gibi bir erkeğe :(
Sevilmekle ne ilgisi var çıkın bu dar düşünceden
senin karekter problemli
Ben dekoltesiz kapali seviyorum
Göze hitap önemli
Bu kızı canlı yayında gördüm 😅😅😅
Onlar değil dekolteleri seviliyordur boş ver takma