Onu nasıl kabullenicem?

Beni 7 yıldır seven bir kuzenim var. 7 yıl boyunca benden bi karşılık görmeden beni sevdi. Onu çok üzdüm kalbini kırdım. O beni sevmekten vazgeçmedi. Ama takıntılı değildi. Uzaktan masumca sevdi. Artık konuşmayalım dediğinde hiç konuşmadı rahatsız etmedi. Son 3 yıldır hiç konuşmadık. Ben üniversitede ortamlara girince çok dağıldım. Alkol sigara... Sonra bir çocukla fb ilişkim oldu. Onu seviyorum sanmıştım. Sürekli kavga ediyorduk. Bu beni üzüyordu. Ağlıyordum sürekli. Bir gün yine ağlarken kuzenim mesaj attı. Ağladığını hissetim dedi. Dertleştik baya. Yaşadıklarımı anlattım. Beni hiç yargılamadı. Gençlikte olur böyle şeyler dedi. Çok olgundu. Beni hâlâ çok güzel seviyordu. Benim iyi hissetmemi sağladı. Sırdaşım ve dert ortağım oldu. Ona çok üzülüyorum. Ben onu sürekli üzmeme rağmen o beni hep mutlu etmeyi bir şekilde başarıyor. Beni unutmasını istiyorum. Ama böyle bir şey pek mümkün değil. Unutsaydı çoktan unuturdu. Bende kuzeniz diye onu kabul etmiyorum. Onu kabul etmedikçe üzülüyorum. Ne olacak bizim halimiz?

Onu nasıl kabullenicem?