Sevgilim sürekli yoğun, bana mesaj atamayacak kadar, bu adam ciddi mi benimle ç?

Ben Almanyada, kendisi türkiyede yaşıyor. İşlerinin gerçekten yoğun olduğunu tahmin edebiliyorum. Eşya taşıyor müşterilere sabahtan akşama kadar. Fakat ne Günaydın mesajı alıyorum, ne de gün içinde mesaj atıyor. Akşamları saat 23:00, 00:00 arası arar genelde. İşten çıktıktan sonra amcalarının yanına gider. Bazen o saatlerde de arar. Ama ne bileyim insan sevgilisine mesaj atamayacak kadar yoğun olabilir mi? Bi ara dile getirmiştim, iki üç sabah üst üste mesaj aldım. Birinde sırf Günaydın yazdı, diğer ikisinde arkasına kalp koydu... 😁 Dün düğünleri vardı, arayamamıştı mesela. Gece 1 de baktım telefonum çaldı. Seni uykundan etmek istemedim, sadece görmek istedim dedi. 10 dk konuştuk sonra uyuyalım dedi. Bu seviyor mu beni, yoksa oyalıyor mu? Çok ilgisiz bırakıyor beni, tartıştığımız zaman mesela beni arayacak vakti buluyor ama... siz nasıl yorumlarınız?
Güncellemeler
+1 yıl
Niçin yalan konuşuyor sizce sebep nedir. İlişkiyi bitirmeyi dile getirmiştim daha önce, istemiyor ama. Anlayışla karşılamamı bekliyor isyan ediyor. Cidden yoğunum bunu niye anlamıyorsun diyor
Sevgilim sürekli yoğun, bana mesaj atamayacak kadar, bu adam ciddi mi benimle ç?