Karşı taraf terslememesine rağmen hamle yapmaya korkuyorum. Ne yapmalıyım?

Uzun süredir hoşlandığım bir insan var. Muhabbetimiz iyi, hobilerimiz benzer. Fakat artık okulum bitti bu sene üniversiteden mezun oldum. Ve onunla arama bir soğukluk girmesinden korkuyorum. Kendisine yaklaşık 2 hafta önce beraber internet üzerinden film izlemeyi teklif etmiştim. Kabul etmişti aynı gün içerisinde de haber vereceğini söylemişti fakat haber vermedi. Yaklaşık 3 ay önce de beraber oyun oynayamak için anlaşmıştık fakat o konuda da bir haber vermedi. burada bir ikilemde kalıyorum. Benimle vakit geçirmek istemiyor da başından mı savmak istiyor yoksa istese de hamle yapmaktan mı korkuyor anlamıyorum. Sosyal bir yanı olsa da biraz çekingenlik seziyor gibiyim onda bir şey diyemem çünkü ben de çekingen bir insanım. Ve artık korkuyorum şahsen. Çünkü yazmak istiyorum fazla geç olmadan fakat kendimi de neden bilmiyorum tacizci veya bir sapık gibi hissediyorum. Belki de kendimi sadece insanları rahatsız eden ve ilişki yaşaması mümkün olmayan biri olarak görüyorum. Kafamda tersleneceğim korkusu var ve bunu aşamıyorum. Yazağım 1,2 cümle bir şey diyorum kendime ama iş ne zaman o gönder tuşuna basmaya gelse içim üşümeye ve irkilmeye başlıyorum. Ne yapmalıyım?

Karşı taraf terslememesine rağmen hamle yapmaya korkuyorum. Ne yapmalıyım?