Üstte dediğim gibi akşam konuşuyorduk en son 11 de yazdım sonra zaten o bana dönüş yapmadı sonda bende bir daha saat 02:00 cevap verdim ona müsait olabilirmisin dedi müsaitim ne oldu dedim direk arıcam dedi ve aradı ne oldu dedim bişey yokkk yazı yazamıyorum da aramak istedim seni dedi iyi yaptın dedim sen konuş ben seni sabaha kadar dinliyim öyle uyuyım dedi sonra da demez mi çık geliyorum bende dedim çıkamam beni üzüyosun çıkkk hadi diye ısrar etti baya sonra dedi ki sen beni istemiyosun istemezmiydin benle dışarı çıkmak bende napıcaz dedim sohbet ederiz güleriz çok ihtiyacım var sana dedi hadiii beniii kırma ne olursun çık dedi sürekli çıkmam da ısrar etti sana ihtiyacım var ne olursun falan dedi üzüyosun beni dedi sende beni üzüyosun dedim çıkamam ısrar etme dedim sonra geliyorum dedi çıkmazsan bağırırım falan dedi bir sürü şeyler söyledi sorum şöyleki biz Bayadır arkadaşız ve o kişinin. Çok fazla kız arkadaşları var görüşür kız ortamı vardır ama beni aramak istediğini böyle daha güzel falan dedi yazışmaktan daha iyi falan mesela Bir film izlemek istemiş bende izlersin dedim hayır dedi izlerizzz de dedi bende tamam izleriz dedim napmak istemiş biri beni aydınlatsın ama bir erkek sarhoş olduğunda neden bir kızı arar?
Güncellemeler
+1 yıl
Yani acaba bişeyler mi hissediyor bana karşı
Güncellemeler
+1 yıl
Tam da sarhoş değildi çünkü onun bünye baya alışık hemde baya baya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler