21 yasindayim 22 olucam. Hala nasibim cikmadi. Hergun olmasada bazen Geziyorum susleniyorum bugun ciktim mesela tek duzgun erkek yok. ya da tipim hic yok. Biyer var Gittik sahile oturduk orasi tam böyle erkekler kiz aramaya cikmis kizlar erkek aramaya. Kizlar dugune gider gibi giyinmis suslenmis. Erkekler ise kizlara bakiyor ama erkekler dedigimde benden kucuk. 19-20 yaslarda. Simdi asil soru surda; benim istedigim erkekler yani 25 yaşlarda erkekler nerde? Nerde takiliyo bunlar neden gormuyorum okadar zor ki hep kucukler var heryerde cildirmak uzeriyim 25 yasinda erkekler hangi mekanda?
Benmi kucuk gorunuyorum?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hala derken?
Maşallah baya olmuş arayalı naptınız 13 yaşından itibaren bekleyiş içinde misin?
Bu kadar kasmayın be kardeşim
Başka şeylere odaklan hayatını idame ettirme düşüncelerine yor kafanı mesela
Tamamda suanda bana yardimci olmuyosun
Şöyle söyleyeyim o zaman
Nasip dediğin nerede nerede diye arandığı vakit bulunabilecek bir şey değil maalesef
Çünkü bu kafayla önüne geleni nasip sanar, kendini çok üzersin canın yanar. Akışına bırakmalısın.
Birçok kişi vardır bu konuyla alakalı aynı şekilde düşünen. Nerededir nasibim diyen neden olmuyor diyen.
Kader denilen şeye inancın varsa bırakıp kaderin neyse onu yaşamalısın demek istedim aslında sadece.
Haklısın
Bu devirde düzgün biri bulabileceğim konusunda güvenim yok. Umarım aradığın gibi biri bulursun. Ben 5 6 yıl daha sabredebilirim bu konuda
Umarim hepimiz.. aynen duzgun cok zor. Sen kac yasindasin
20 yaşındayım, belirttiğim gibi
Nasıl göremezsin ya dışarıdayız :D Bara falan git arada istersen
Bardanmi taniscam cocuklarimin babasiyla istemez
Nerde yaşıyosun gerçekten ciddi ilişki kızı mısın yoksa diğerleri gibi laylaylom mu
Ciddi
Yurtdisi
Konuşmak isterim kesinlikle senin içinde uygunsa birbirimizin zamanını çalmadan herşeyi net konusmak isterim
Azar uygulamasında hepsi (az önce g*y edeceklerdi beni)
Ne azari ya? Azardanmi evlenicem canım
Buralarda bulabilirsin
Ne buralari ya
Boy kilo kaç minyon musun
Degilim by
By
Çevrende
Cevrem yok
26 yim olur mu?
Çok Zor
Neden
Bilmem öyle