Hangi devirde yaşıyoruz ki Tabii ki de olabilir yani sonuçta mağara devrinde yaşamıyoruz ki böyle şeyleri kısıtlayalım herkesin Sonuçta bir özgürlük alanı vardır aşk demek ya da sevmek demek bir kişinin özgürlük alanı kısıtlamak demek değildir Bu çok yanlış bir düşünce
Asla ama asla olamaz böyle bir durumu ben kendi açımdan kabul edemem hiç bir zaman için zaten kendim çok kıskanç bir insanım geceleri uyuyamam kendimi yiyip bitiremem Karşı cinse bu konuda güvenemem özellikle aynı evde kalma konusunda ateşle barut yan yana olmaz her an her şey olabilir o evde eğer sevgilimin bir ev arkadaşı olacaksa kendi cinsinden olur diğer türlü zaten hiçbir şekilde olamaz yanlız kendi yaşayın daha iyi olur o zaman
Eğer istiyorsa olabilir. Karışmam. Sonuçta eski sevgilim... Ben sevgilimin hiçbir şeyine karışmam. Canı nasıl istiyorsa öyle yaşamalı. Onun canının istedikleri, benim canımın istedikleriyle uyuşmazsa, yollarımızı ayırırız olur biter. Sevgilime zorla bir şey yaptırmak hiç bana göre bir hareket değil. Önemli olan onun içinden gelenin benimle uyuşmasıdır.
Başta olgunluk göstermek için kabul ediyomuş gibi gorünürsun ama sonu iyi olmaz en fazla 1 aya ayrılirlar kıskançlık mutlaka olucaktır. Yani ne kadar zorlarsan ne kadar medeniyetli olursan ol bu iş olmazzz.