anıtkabirde bir komutana asık oldum sanırım aşsnfkwmdkwm imkansız ask neyse baya uzun sure gozgoze geldik surekli baktıgını hissettim ama konusmak yasak falan diye dusundum ve hic yaklasmadım zaten nobet degisimi falan vardı o sırada mehmetcik yoluna girdi. Bir daha gitsem aynı komutan orada mıdır nası ulasabilirim lutfen dalga gecmeyin ;(((
Güncellemeler
+1 yıl
ARKADASLAR BYLDUM TAMAMDIR HQHAHQHQHQH
Anıtkabirdeki askerlerin görevleri ne kadar sürüyor?
Aaa bu olmadı işte ben laiklik diyorum tüm dinlere saygı diyorum sen hemen hakarete bağladın sizin laiklik anlayışınız islam dışındaki tüm dinler için herhalde, neyse laf anlatamam sana ve senin gibilere :) :D
Soran
+1 yıl
benim bahsettigim senin gibi sıg dusunceli saygısızların tek tip olması :))) maalesef hepiniz aynısınjz
Onlar 24 saat calisip sonraki gun izinli oluyorlar. yani dun gorduysen bugun goremezsin yarin gorursun ama ben bakarim yinede. telefonunu ver hadi goruntulu ararim :)
ya zaten kucuk duruyordu yası ama nobet degisimi esnasında nobetteki askerleri karsısında duruyordu ve o askerler isimlerini ve sehirlerini soyleyip komutanım vs demisti
orada eski gorevli birisinin instagramına yazdım gorev surelerini vs sordum o da tanıyorumdur belki tanımıyorsamda orada hala tanıdıklarım var bilen cıkar dedi attım elimdeki videolari tanıyormus. bekar bu arada hahshaba
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Anıtkabir neydi ya. Haa şu şey mi angara da yunan tapınağına benzer bir yapıt var o muydu ahanda şuna benzeyen:
https://i.hizliresim.com/5m0z53s.jpeg
aglama 🤣🤣
Sorma gözyaşlarım sel oldu sizdeki bu tapınak aşkına. Sıkıntı yok biz tüm dinlere karşı saygılıyız. :)
akpli tarikatcı bagnaz kokusu aldım😅😅😅
Aaa bu olmadı işte ben laiklik diyorum tüm dinlere saygı diyorum sen hemen hakarete bağladın sizin laiklik anlayışınız islam dışındaki tüm dinler için herhalde, neyse laf anlatamam sana ve senin gibilere :) :D
benim bahsettigim senin gibi sıg dusunceli saygısızların tek tip olması :))) maalesef hepiniz aynısınjz
:D :D süper
Ben de bi keresinde bakışmıştım biriyle yoksa aynı kişi mi ulan bu herkese bakıyor mu böyle
ne zaman gitmistinn habdjansla surekli degisiyor aradaki askerler cunku
1 ay önce sanırım:D
nasıl gozukuyorduuu esmer uzun boyluysa muhtemelem aynı kisidir...
Yok esmer değildi herhalde :dd
Ankaradami yasiyorsiun anitkabire yakinmi evin
yakın değil evim ama ankaradayım
Benim evim yakin yarin gelcekmisin birlikte bakalim askere
sen gidip baksan ve oyle haber versen bana hayır demem hahahahaha
tamam bakarim benim evim cok yakin
Nasil bulcam ama
ya nobet degisimi her saat oluyor zaten nobet degisimini cekip bana ulastırsan yeterliii
Bu nobet bekleyen askermi yoksa nobetcileri degistirenmi
nobetcileri degistirennnnn
Onlar 24 saat calisip sonraki gun izinli oluyorlar. yani dun gorduysen bugun goremezsin yarin gorursun ama ben bakarim yinede. telefonunu ver hadi goruntulu ararim :)
goruntulu aramaya gerek yok hahahaha gittiginde yazarsan brn sana ulasırım
Komutan değildir saygı nöbetçi o 6 ay asker
ya zaten kucuk duruyordu yası ama nobet degisimi esnasında nobetteki askerleri karsısında duruyordu ve o askerler isimlerini ve sehirlerini soyleyip komutanım vs demisti
Omzunda rütbe varsa askeri personeldir
rutbe yok karacı isareti var
Sarışın olan mı 😅😂
hayır esmer hahshahahah komutanım diyolardi nobet degisimi esnasında
Biz de gecen sene sarişin beğenmiştik aynı Ken gibiydi. Barbie'nin Ken'i 😂
Bulursun umarim 🙏🏼
cok az kaldı bulmadan salmıcam ya insallah bulurum hahahahshahha
1 gecelik bir stalk sonunda buldum hahahahaababa
Ooooo bekardır inş 😅😂 nasil buldun yaa asfd
orada eski gorevli birisinin instagramına yazdım gorev surelerini vs sordum o da tanıyorumdur belki tanımıyorsamda orada hala tanıdıklarım var bilen cıkar dedi attım elimdeki videolari tanıyormus. bekar bu arada hahshaba
Vay arkadaş ya işte azim budur 😂😂😂 git parçala aslanparçası 💪🏼
Nikah şahidiniz de belli sanki akdmsma
altı saat en fazla
nası ya ciddi mi