Arkadaşlar sevdiğim çocuk beni sevdiğini söylüyor ama şu var ben bunun başka kızla yattığına şahit oldum ve bizzat söyledi. Böyle biri gerçekten sevebilir mi
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Aldatmış. .. sevmesi cinsel istegidir engelle gec yuzune bakma..
Doğru
Evet sonuçta cinsel ihtiyaç sana karısmayıp baskasını zkiyor ne güzel işte
İyi de iğrenç bir şey
Seven erkekte aldatır tutku için kafanıza sokun artık bunuu
Doğru sonuçta zevk
Ya bu nasıl bir düşünce sizin kendize saygınız yok mu? O zaman kadınlarında zevki var herkesle çıkalım aldatalım. Açık ilişki yaşayın bari aldatmayı meşrulaştırmak yerine. Bizim kafamıza sokmamız gereken bir konu yok ortada.
Seni sevmesi başka kadınla birlikte olamayacağı anlamına gelmez.
sen günaha girme diye başkasıyla yatmış hiç değer bilmiyorsunuz sizde ya aaa
Yine kendi günaha girdi sksmmaösmsös
boş ver hesabını o verecek
Seven erkek kısmını düzeltelim o zaman. Sevmiyormuş.
Seven insan yapma ya
Evet yapmaz.
Sevebilir. Erkek ve kadın farklı özelliklere sahip.
Sevip aldatamaz. Farklı özellikleri açın bana. Bizim de erkeklerinde cinsel istekleri var. Biz nasıl aldatmayı tercih etmeyeceksek özellikle ‘sevdiğimiz’ biriyi karşıdakide böyle saçma bahaneler sunup aldatmayacak.
"Erkeğin aşkı, doygunluğa erdiği andan sonra gözle görülecek şekilde azalır, önüne çıkan her kadın, elde ettiği kadından daha çekici gelir ona; çeşitliliği arzulamaya başlar. Kadının aşkı ise, doygunluğa erdiği andan sonra artmaya başlar. Bu doğanın amacının, türün sürdürülmesi ve elden geldiğince çoğaltılması olmasının bir sonucudur. Erkek bir yılda 100'den fazla çocuğu kolaylıkla yapabilir; oysa kadın, ne kadar erkekle sevişirse sevişsin, yılda ancak bir çocuk yapabilir. İşte bundan ötürü erkeğin gözü her zaman başka kadınlardadır, oysa kadın bir tek erkeğe iyice bağlanır. Çünkü doğa onu, kendisi farkına varmaksızın, gelecekte doğacak çocuğun besleyicisini ve koruyucusunu elde tutacak biçimde davrandırmaktadır. Bu bakımdan, evlilik hayatında erkeğin gösterdiği sadakat yapay, kadınınki ise doğal ve kadının kocasını aldatması, hem sonuçları bakımından nesnel olarak hemde doğaya aykırı bulunmasından dolayı öznel olarak, erkeğin aldatmasından daha güç bağışlanan bire suç görülmüştür." olarak
Aşkın Metafiziği Arthur Schopenhauer
Çok güzel aldatmayı bilimsel ‘gözüken’, erkeğin doyumsuzluğunu, sadakatsizliğini, kendi zevkini öne koyduğunu gösteren ve bunu kadına karşı saygısızlık olmayacağını aksine ‘erkekler farklıdır’ diyerek işin içinden çıkarıp normalleştiren upuzun bir yazı göndermişsiniz. Böylelikle düşüncelerim daha da sıkılaştı teşekkür ediyorum.
Bilimsel olmayan kaynaklardan da örnek verebilirim
Mesela dinlerde
Dini bir inancım yok. Her türlü aldatmayı ‘erkekler farklıdır’ diye kaynağı kırılabilir bir düşüncenin altına sokan, kendini asla karşı taraf yerine koymayan erkek bireylerin düşünceleriyle anlatılan bu yazıları kabul etmeyeceğim
Schoupenhauer'un düşüncesinde kabul edilemeyecek bir durum olduğunu düşünmüyorum. Empati konusunda iyi olduğumu düşünüyorum. Dine inanmaman iyi. En azından beni anlama olasılığın daha yüksek. İnsan türü yaklaşık 200 bin senedir evrimleşmiş ve tek veya çok eşli olduğumuz konusunda şüpheler varken, son 100-200 yılda dayatılan hayat düzenine uyum sağlamak konusunda sorun yaşadığımiz açık. Bu yüzden doğa ve bilim ışığında düşünmekte fayda var.
Bakın çok eşliliğin ‘tercih olabileceği’ konusunda tartışırız. Kadın fikri o kadar geride tutulmuş ki gönderdiğiniz yazıda hatta hiçbir şekilde ‘kadının’ açısından bakılmamış bu yüzden kendi kendime ‘neyi tartışıyorum’ diye düşündürtüyor. Aldatamazsınız. Bu kadar. Bu yazıyı ele alacaksak sevgi, aşk vb kavramları tamamen yok saymış oluyoruz. Empati yapabiliyorsanız bir kadının ona ‘sevdiğini’ söyleyen biri tarafından aldatılmasının ne kadar aşağılıkça olduğunu düşünün önce. Biraz da halkın içindeki kadın gözünden bakalım isterseniz erkek bir bireyin bu yazısı yerine
No comment
Bence de ya
Zeki birine benziyorsun. Doğrudan müdahale edemeyeceğin olgular için bu kadar ciddi düşünmen ruh sağlığını kötü etkilemez mi. Biraz gergin gördüm seni.
Bakın Schopenhauer değerli biri. Kitabını okumadığım için daha fazla yorum yapmayacağım. Ama aldatmak konusunda attığınız bu kısımda erkeklerin sadece doyumsuzluğu vs bunlardan bahsedilmiş ve pek tabii mantıklı gelmeyecek sırf doyumsuzluk, üreme gibi kelimelerle aldatmayı meşrulaştırmak. Ayrıca üstüne verdiğiniz ‘çok eşlilik’ örneği daha da yanlış geldi. Dediğim gibi ‘tercih’ olarak belki konuşabilinir. Ama bir kadın olarak ben bunu kafamda normalleştirmeyeceğim. Gergin olduğumu düşünmüyorum şu an sadece bu kadar kolay bir durum olduğunu savunamıyorum
Erkekler neden böyle bir eğilim var sence
Erkeklerde *
Sadece erkekler değil aldatmaya meyilli her insan bana karaktersiz geliyor. Biriyle ten uyumun yoksa o kişiden ayrılırsın. Dur seni seviyorum ama başka biriyle ten uyumu yakaladım ona hoplayayım yapmazsın
bu kadar aptal olmayın
Doğru
düpe düz altamiş ne sevmesi
Olabilir
Erkeklerin hepsinde var
Maalesef
Citten bende kendindem bilirim yapmam dedim mi yapiyor insan
Bilmoyorum