Yok begenen bakan eden sadece anneler ogullarina begeniyor.
ya da en fazla f*ck olarak takilmak isteyen erkek oluyor.
Guzellik sartmi?
ya da en fazla f*ck olarak takilmak isteyen erkek oluyor.
Guzellik sartmi?
bakım şart. illa dünyanın en güzel kızı olmana gerek yok. ama fit ve alımlı olmak için yapman gerekeni yapmak zorundasın. bunu anlatan çok güzel bir kısa film vardı. filmde bakımsız ve göbekli bir adam kendine bakmaya başlıyor ve birde yine bakımsız bir kadın kendine bakmaya başlıyor ikiside birbirinden bağımsız spor yapıyorlar iyi görünmeye ve sosyalleşmeye başlayıp tanışıyorlar sevgili oluyorlar evleniyorlar sonunda da yine ne baştaki hallerine dönüyorlar ama birbirlerini sevmeye devam ediyorlar. aslında olay o yani önce dışardan beğenilmek gerekiyor.
İyide fizigim guzel yuzum olmasada.
saclarim bakimli makyajimi yapiyorum.
bence sen güzel olmadığına kendini inandırmışsın. sana güzel olmadığını kim söyledi önce onu söyle bakalım.
Kizlarsoruyor da cok nasilim sordum kimse begenmedi.
ya senin hatan sanırım sosyal medyada ya da böyle sitelerde takılmak. burası boş zaman geçirmek için var olan bir yer. buradakilerin ne düşündüğü neden önemli olsun. o beğenmeyenler eminim gerçek hayatta görse mal mal bakıp iki kelimelik cümle kuramazlar. sen önce kendini sosyalleştir arkadaş çevreni genişlet gez toz takılmaya başla
Ağlama boş ver istersen kalmazsın birini bulman lazım yoksa yoktur
Ben güzelliğe önem veriyorum özellikle yüz güzelliği
Aşk farklı zaten aşkta güzel çirkinin önemi olmuyor her türlü seviyorsun
Aşk çıkmamış karşına ondan
Meselenin sadece görünüş olduğunu zannetmiyorum çünkü güzel olmayan kızlarında gayet doğal olarak sevgilisi oluyor, evleniyorlar.
Belli ki başka nedenlerden dolayı uzaklaşıyorlar senden.
ne gibi mesela...
bakimliyim cevremin kanatina gore zeki mutavazim comertim guler yuzluyum bunu ben demiyorum.
İnsanların çoğu yüzüne karşı kötü huyunu söylemezler zaten.
Bakım vb şeyleriz tipini falan bilemem ama geçmişinde takıldıkları bir şey olabilir ve seni bu yüzden ciddiye almıyor olabilirler veyahut giyim tarzın birçok kişiye göre çok uygun gelmiyor olabilir, şansından kafaları uyuşmamış olabilir yani birçok neden olabilir.
Henüz 23 yaşındasın ve 33-43 yaşında gibi triplere girmene gerek yok bence daha gençliğinin baharındasın karşına elbet bir gün doğru kişi çıkacaktır çıkmazsa bile bence çok önemli bir şey değil çünkü bu hayatı sırf bir insanla beraber olmak evlenmek için gelmiyoruz hayat zaten yeterince kısa
Cevap
18Cevap
Değilde yani daha gençsin ve güzellik göreceli bişey kime göre meye göre güzelsin senide güzel bulan biri çıkar yani adamlar 40 yaşında evleniyo
Ben de 26 yaşındayım. Ee bende öleyim o zaman.
Yani pes
Kızım başınamı vurdu hayırdır 😄
Güzelik her konuda seni önde yapar aşk dostluk iş ev ortam herşeyde maalesef öyle
F*cktiriyorsan adin o cevrede bi yayiliodur zaten o yuzden gelen giden yoktur
Adam gibi karakterli birisi değilse sevgili olmanın ne anlamı var
Evet güzelliğin şart, ama gönül güzelliğin. Bu gerçekten olmalı ya. Bu konuda farklı düşünüyorum ben
Bir erkeğe ıslak delik dışında ne sunabilirsin o önemli
Ohoooo bizim 27 olmuş evde biz napalım
guzel kadin istediginiz icin olabilirmi?
Hayır insan istediğim için
Aceleniz ne cidden anlamıyorum...
yahu aslinda sorun evlilikte degil begenmemeleri agrima gidiyor hic sevgilim olmadi.
asosyalim ortamimda yok
okul is yok.
cafde oturuyorum bakan erkekte yok.
ama baba parasi var estetik yaptiracagim.
guzel filan degilim hicmi bakan olmaz ya..
binde bir bakan oluyor.
onlarda yanasmiyor.
Güzel kızlar varken çirkini kim ne yapsın.
seni kim ne yapsin 31 olmussun guzel kadin seni ne yapsin sen guzel aramaya devam et.
Ama ağlayan ben değilim 🤭
Ben agliyorum evet.
ama 31 yasindasin kendini kandiriyorsun.
en azindan ben kendimi kandirmiyorum.
daha gencim param var estetik yaptiritklm ama senden gecmis hem fakir hem cirkin hem yaslisin.
bu aglamam gecici merak etme.
Sabrın sonu selamettir.
23 yaşındasın niye bu evlilik merakı
bekar olmak yeni moda artık adsdsa
Yaş 26 biz ölmüşüz o zaman
benle de fb olsana ;)
Bn kaldım bile
Bir mucize olsun
Nasipte yoksa napcan sjf
Bu devirde bu işler zor.
sen bazı şeyleri yaşamak istemiyor musun
23 de evde kaldım diye ağlanır mı
Güzellik şart değil
Ee ozmaan?
Zeka sart
bshahshs zeka sart oylrmi okadar kulturlu birisiyim okadar caliskan aktif bir insanim ki erkekler maselef dis gorunuse bakiyor.
cevrem soyluyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?