Benden 2 yas küçük birisi var ama yası küçük gibi durmuyor. Arkadaslarım sürekli bana baktıgını farkedip bana söyledi. Aynı arkadas grubu içindeyiz aynı masaya oturdugumuzda sessizleşiyor pek konusmuyor.
bunun çevresinde birkaç erkek arkadası da benımle ilgilenıyor kulagıma gelıyor ama ben ondan hoslanıyorum. Hiçbir hareket yok gelmıyor. Geçen gun nejat alp’in arkadasım isimli şarkısını dinlediğine şahit oldum. Aranızdan çekilirim vs gibi sözleri olan.
Arkadaslarım aracılıgı ile samimiyet kurmaya cesaretlendirmeye çalıstık. Ama bi hareket yok yanlıs da yapmak istemiyorum. Bu duruma yorumunuz nedir.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yani ondan önce arkadaşı senden hoşlandıgını ona söylemiş olabilir buda onun duygularının bastırması gerektigi gösterebilir bi açıdan şarkıdan bagladıgım bu
Ne yapsam ki ben :(
Yani onun instasında begeni falan atabilirsin ilgilendigini bilmesi gerekir eger mesaj ile de konuşma imkanınız varsa normal muhabbet edebilirsin o zaman oradan belkş açılabilir ona şunu söyleye bilirsin mesajlaşma biraz ilerledikten sonra bana bakışlarını görüyorum bu durumda sana normal bakıyorum falan diyebilir eger istiyorsan rezil olmazsın hoşlanabilirsin bunu da söylersin ondan hoşlandıgını bakışlarının daha ümit verdigini falan yinede kendince bş yol bul 😅😅
Bak iste en büyük sorun o sosyal medyası yok. Tel numarası var ama iletişimimiz yok. Çalıstıgı birimle bi bağlantım olursa ancak o zaman birbirimizi kaydederiz öyle bi fırsatım gelmesi de tamamen şans. Ama illa ki bana işi düşer ne zaman olur bilmiyorum. Benden 2 yas küçük olması beni korkutuyor 🥲
İki yaş dedigin bir şey degil seni taşıyabilecek olgunlukta ise sorun olmaz yani efendim bahane çok bi arkadaşın onun birimle ilgili aynı işte çalışacagını yenş başşayacagını söyleyebilirsşn nasıl falan diye bi bilgi almak falandan muhabbet hasıl olabilir bahaneniz olsun yeter ki 😅
Biraz daha samimiyet artsın öyle bir seyler denemeye çalısacagım ama bi taraftan da kadın olarak fazla mı adım atıyorum diye düşünüyorum kafam karısıyor
Yani erkek olarak onun daha çok çabalaması gerekmez mi
Aslında gerekir ama bazı erkekler sessiz kalmayı ediyolar belki ssnin düşündügün gibi oda düşünüyor olabilir sen bi bal çal agzına bakarsın daha iyi anlarsın
Tamam elimden geleni yapayım o zaman 🥲🥲
Kızlar erkeklere göre daha çom işini bilir sonuçta srn bir şey dersin yok falan der rezil olmamak için beni yanlış anladın der çekilirsin falan
Öyle bir ortam oluşsa halledecegım ama benım oldugum ortamda hiç konusmuyor :/
her şey senin elinde artık
Hayran gibi bakabilir. Senden cesaret bulsa belki açılır.
Evet hayran gibi bakıyor. Sana bakarken gözlerinin içi gülüyor diyorlar. Ama ya yanılıyorlarsa diye korkuyorum. Cesaretlendircem derken kendimi rezil etmiyim
Sen bir adım git konu yanlışsa sen yanlış anlamışsın der geçersin. 😌
Fırsat kolluyorum umarım gelir o fırsat. Beraber takıldıgımız ortam sayısını artırmaya çalısıyorum
Sen aslında ne yapacağını biliyorsun fikre ihtiyacın yok kardeşim 😎
Bi danısayım dedim akıl akıldan üstündür 😎😎
Bende eşimle tanışırken hayran hayran bakıyordum. Birgün bir cesaret geldi söyledim. Tam tersi de olabilirdi.
Umarım bizim hikaye de mutlu biter 😍
Umarım.