kendimi çok çirkin hissediyorum. Yani okuldaki bir kız burnun çok çirkin dedi aşırı üzdü param da yok estetik olayım.
hoşlandığım kişiyede açılamiyorum
hoşlandığım kişiyede açılamiyorum
bence bir sorun yok, tabi bunu diyince senin için sorun kalkmış olmayacak. bence bu burun detayından daha çok 'kendini sevme, kendini kabullenme, kendini beğenme' gibi büyük resimle ilgilenilmeli.
benim arkadaşım yine de mutlu olamamıştı, yaptırırsam mutlu olucam demişti. ameliyat hem pahalı hem de daha korkutucuydu onun için, o yüzden 2-3 sene kalıcı olarak dolgu yaptırdı burnuna.
Merak ettim; burnunuzun göründüğü bir fotoyu profil fotosu yapabilir misiniz? Yani abartıyor olmayasınız? Benim tanıdığım biri burnu güzel olduğu hâlde çirkin diyor da; gerçi bir sürü kişi öyle diyor.
Cevap
4Cevap
Burnun cidden kötü degil bu arada sirf kalbini kirmak icin soylemis, asiri rahatsiz oluyorsan da burun düzeltme egzersizleri deneyebilirsin ama uzun sure yapman lazimmis bir ay iki ayda olacak sey degil.
lütfen objeftif ol nasıl duruyor
Karakteristik bi burnun var, tam yüzüne uyan asiri buyuk ya da asiri kucuk degil eger şans eseri profiline girseydim burnun dikkatimi çekmezdi bile yani üzülecek bi durum yok, yakisan var yakismayan var tabii ama sana yakisiyor hos duruyor.
🥺 saoll
Ben doğuştan bedensel engelliyim senin kadar değilim aş kendini
Kocaman
evett
Çirkin değil
öyle
Cok rahatsiz oluyorsan yaptirirsin takilma
ahahahahhaah pinokyo
burnum şu an yok ki kaldırırım
ayrca sen foto bile koymamışsın ya malı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?