Eski sevgilimle aramızı düzeltecek gibi konuşuyorduk ara sıra. Normalde pembeyle işaretlediğim yerde her zaman adı soyadı görünürdü bu sefer yok. Sizce numaramı mı silmiş?

Eski sevgilimle aramızı düzeltecek gibi konuşuyorduk ara sıra. Normalde pembeyle işaretlediğim yerde her zaman adı soyadı görünürdü bu sefer yok. Sizce numaramı mı silmiş?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kendi silmiş de olabilir ve numaranı silse fotosu falan da görünmez sanrm
Annemin de numarasını silip baktım mesela annemde de isim görünmüyor. Ama diğer bi kaö arkadaşımı silip baktım onlarda isim görünüyor. Anlamadım gitti.
İsmini silmiş olabilr
Durum at eğer görürse silmemis demektr
Çok güzel bi manzara resmi attım ve yakın arkadaşımla aynı yerde kahvaltı etmiştik gözlemeler vardı önümüzde, arkadaşımın elleri bıçakla gözlemeyi keserken baya gözüküyor ve erkek eli olduğu belli. Arkasından da o hikayeyi de atacağım ki kudursun :D
Bncede
Kudurur mu sence? Bence kafayı yer :D
Delirsin kıskançlıktan ahahaha
Oladabilir olmayadabilir. Böyle pek anlaşılmaz
Evet. Mesela diğer arkadaşlarımı silip baktım hepsinde işim görünüyordu. En son annemi silip baktım, onda da isim çıkmadı mesela, ki numaram annemde hep kayıtlıdır yani. Anlamadım gitti.
O bir geliyor bir gidiyor ya oradan anlaşılmıyor. İsim gidince numaramı sildi sanıp mesaj atmıştım. Meğersem silmemiş mesaj atınca silmişti hahfhısjs
Oha ne SLFMFLCÖKFÖVLCÖVLVÖV ulan üzüldüm he :D Normalde wpden pel hikaye atmam ama geçen hafta çektiğim deniz manzarasını atıp yoklayacağım şimdi :D
Keşke sen de hikaye atarak deneseydin püü
Allahın cezası şerefsszzz adam zaten aldatıyormuş işim olmaz
Evet bu kişiyle benim de çok fazla bi işimin olacağı söylenemez. Çok güzel bi manzara resmi attım ve yakın arkadaşımla aynı yerde kahvaltı etmiştik gözlemeler vardı önümüzde, arkadaşımın elleri bıçakla gözlemeyi keserken baya gözüküyor ve erkek eli olduğu belli. Arkasından da o hikayeyi atacağım ki kudursun :D
Hahahahkfjwkxjs kudurt kız helal sana erkeklere çok uyuzum her şeyi yapın onlara
Kudurur mu kız :D :D :D Bence en kudurmayan insan bile bi bakıp kudurur:)) Sadece elleri gözüküyor ikimizin gözlemeleri görünüyor. Hani sevgililiğe dair bir şey yok. Düşünecek acaba sevgilisi mi, yoksa arkadaşı mı, sevgilisi varsa niye bana yazdı diyecek :D
Eminsin yani yazacağına😂😂
Yoo bana yazmayabilir zaten yazsın diye atmadım ki kudurup kendini üzsün diye attım :D Geçen sene benden kendisi ayrılıp en yakın kız arkadaşıma instagrmadan istek yollamıştı. Bu sene bana yazıp çok kısa bi şekilde özür dilerim ama zaten arkadaşınla hiç konuşmadım bile vs yazmıştı ama konuşmama sebebi belki de kız arkadaşımın onu engellemesiydi. O yüzden her şeyi hakediyor.
Allah bu tipleri bildiği gibi yapsın. Bana da gelip özür dilerim filan diyordu hiç güven olmaz sapık bunlar. Olabildiğince kudurt valla ben rahatlayacam burada
O isim hep çıkmaz bundan anlayamazsın
Annemi de silip baktım onun da ismi görünmedi mesela. Ama diğer tüm arkadaşlarımı da silip ekledim onlar hep göründüler.
Silmiş