Ben 4 Sene Önce 12 Senelik Dostumu Kaybettim Soğuk Tabutunu Omuzladım Onun Acısı Üstümdeyken Babamdan Türlü Şiddetler Gördüm Annemi Sürekli Dövüyordu Bize Sürekli Küfürler Yağdırıyordu Ben Bu Acılara Rağmen Kara Harp Okuluna Hazırlanıyodum Ama artık Canıma Tak Etti Bir Psikoloğa Gittim İlaç Tedavisi Almaya Başladım Doğru Düzgün Yemek Yiyen Bir İnsan Da Değilim Aşırı Yemek Seçerim O Haplar Yüzünden Çok Kilo Aldım Ve Hayat Bana bir zindan haline geldi buna rağmen spora gidiyorum diyet ile 14 Kilo Ve Spor İle De 8 Kilo Verdim Toplam 22 Kilo Verdim Daha Da Devam Ediyorum Salondayken Aynaya Bakıyorum Ve Haketmedğim Bir Vücutta Olduğum İçim Moralim Bozuluyor Salonda Sevgilisi Olan İnsanlar Var Onlara Bakıyorum Çok Mutlular Hatta Evleniyormuşlar 19 Yaşındayım Bu Yaşıma Kadar Ne Sevgilim Oldu Ne Flörtüm Oldu Ne De Bir Kadın Eli Deydi Elime Yaşıtlarım Atlet Değiştirir Gibi Sevgili Yapıyolar Bazen Kendimi Sorguluyorum Neden Yalnızım Neden Bulamıyorum Çok Pısırık Utangaç Bir İnsanım Çok Duygusal Kırılgan Bir Yapım Var Ve Her İnsana Çok Kolay Güvenebiliyorum Neden Böyleyim
NEDEN EN KÖTÜ İNSANLARIN YÜZÜ HER ZAMAN GÜLÜYOR DA BENİM YÜZÜM GÜLMÜYOR AĞLAMAKTAN ÇOK YORULDUM ARTIK MUTLU OLMAK İÇİN NELER YAPMALIYIM
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer