Napmalıyım düğünüme çok az kaldı?

Nikahıma 1 hafta dugunume 2 ay var. 1 yıldır nisanlıyız neredeyse sevgililik donemimiz cok kısa oldu ailem baskıcı diye uzun sevgililik yasamak istemezdim hep o da evlenmek isteyince evlendim sevdimde zaten az bir sey hissetsem. yeter derdim cunku önceden asik olmustum ve askin bir kere olacagini dusunuyorum her neyse nisanlandik o kadar cimri olmaya basladiki henuz bir kahvaltı yapmaya bile gitmedik kac aydir memur kendisi birikim yapmamis surekli altinlari bozdururuz diyor ailesinden gelin olarak bir deger gormuyorum bizde gelin el ustunde tutulur hic degilse nisanlilik doneminde ama cok garip babam kizim emin misin sana iyi davraniyor mu diye hep surekli soruyor cimriliginin surekli altinlari bozduralimin yaninda insan nisanlisini gezdirir yedirir icirir bunlar yok arkadas canlisi degil cok kiskanc her seye pahali diyor her olayin en olumsuz yanini bulup surekli onu soyluyor sevgim bitti gibi hssediyorum bilmiyorum napmam gerekiyor nasil davranmaliyim kafam allak bullak bir omur gecer mi bilmiyorum bu adamla
Napmalıyım düğünüme çok az kaldı?