Yıllar sonra aklına eski sevgilin düştü mü?

4.5 yıllık ilişki kendiliğinden şehir değişikliğiyle bitti. Biri diğerine alındı diğeri hiç konuşmadı. Araya zaman girdi. Unutulup gitti gibi bir şey oldu. Zaten yıpratıcı bir ilişkiydi. Bitince rahatladım. Başta kızdım ağladım aylarca ama geçti. Yeni insanlarla tanıştım. Asla ona dönmeye ikna etmedim kendimi. Aradan 1 yıl geçince bana ulaşmaya çalıştı. Koca 1 yıl... Cevap vermedim. Ailemdekilere kadar mesajlar attı. O ara konuştuğum kişi onunla konuştu ve kibarca yoluna bak dedi. Ben konuşamazdım. Çünkü ondan iğreniyordum. Yıllarca birlikteydik ve ne zaman evlilik lafını açsam kaçardı. Bende anlardım zaten niyeti yoktu. Birbirimize tahammül ediyorduk dedim ya. E durum böyleyken neden dönmek istedi bana? Bunu o an düşünmedim hiç. Sadece kurtulmak istiyordum. Ne evlilik teklif etti nede ortak gelecek hayali kurdurdu. Tek derdi yurtdışına çıkmaktı. Belli ki bende onun kamburuydum. Belki de bir sene dolandı ve benim kadar aptalını bulamayıp geri döndü. şu an konuşmayalı 2 sene geçti. Bir sabah uyandım. Saatlerce ağladım. Çok kötü hissediyordum. Arada rüyama da girerdi ama umursamazdım. Sanki kafamda bir ses onu aklamaya çalışıyor. Git ulaş ona diyor. Durduk yere bu hale düşmem çok garip. Belki de sadece dertleşmek istiyorum onunla. Uzun zaman boyunca birlikteydik. Ve şu 2 senede yaşamadığım kötü şey kalmadı. O belki de beni evli falan sanıyordur. Ama enkazdan başka bir şey değilim. Belki de bunu öğrenmesini istemediğimden ona ulaşmak istemiyorum ve içimdeki sesi bastırıyorum. Tahminim şu yönde. Ya başına bir şey geldi ya da beni tamamen unutmak üzere. Birkaç gündür deli gibi onu kafamdan atmaya çalışıyorum. Yemek yiyemez oldum üzüntüden. Bu hale uzun zamandır düşmemiştim. Fikir verin.

Yıllar sonra aklına eski sevgilin düştü mü?