Kendisini çok yalaka buluyorum karakterini Sevemedim tip olarak da hiçbir zaman sevmedim yakışıklı bulmadım tipim değil yalnızca bazı şarkıları güzel ve sesi güzel Siz ne düşünüyorsunuz yılışık ve pç bi tip var bence

Kendisini çok yalaka buluyorum karakterini Sevemedim tip olarak da hiçbir zaman sevmedim yakışıklı bulmadım tipim değil yalnızca bazı şarkıları güzel ve sesi güzel Siz ne düşünüyorsunuz yılışık ve pç bi tip var bence

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hiç o gözle bakmadığım için güldüm yorumuna :d ama pek sevmediğim bir tip yani
Bencede ama serseri tipi var bence fırlama falan
Buraya konsere geldiğinde kızlar üstüne atlamıştı zor kaçtı
Ben 9-10 yaşlarındaydım gitmiştim konserine çok abarttılar bu adamın Ahim sahim yakışıklı olur anlarım Bir de bunun üstüne mi atladılar ya koyayım ya
Neresi hangi sehirdi
Yozgat
Bunun üstüne atlamak nasıl bir yokluktalar ya bu kızlar Yozgat'sa normal ama geri kalmis ve muhafazakâr kesim dkdkd
Biz milletçe Her boku çok abartıyoruz Kıvanç Tatlıtuğ olsa anlayacağım Gerçi ben onu beğenmiyorum ama adamın aurasi var gene
Muhafazakar kesim konsere falan gitmez. Bunlar şehir dışından gelmiş üniversiteliler oluyor genelde. Ayrıca adamın tipiyle ne alakası var söylediğinin
Bilemem artık Sence bu adamın üstüne atlanacak bir tipi mi var Allah aşkına Bursa'da yaşıyorum konseri vardı kızlar çok abarttı muhafazakar kesim gider niye gitmesin zaten asıl onlar abarttın
Bursa ne zamandan beri muhafazakar oldu? Demek ki dediğinle alakası yokmuş
Üzerine atlamak isteyenler hepsi türbanlı Ninja lardı çok alakası var var burada yobaz dolu
Haklısın
Ahaahah ne alaka ya
Nasıl ne alaka tipe baksana abaza yılışık sokak serserisi tipi var
Ben beğeniyorum
Serseri tipi yokmu sence
Vardır
Yorum bu kadar mi dkdkd