Kuşkusuz dramatik bir görüntü bu...
Peki öncesindeki hikaye neler olabilir?

Kuşkusuz dramatik bir görüntü bu...
Peki öncesindeki hikaye neler olabilir?

Ne şekilde bitmiş bir ilişkide olsa, o çöpte duran biten bir ilişkinin, hayal kırıklığını ve boşa geçen bir zamanın son noktası olarak duruyor.
Belki zamanında verilseydi o çiçekler ne kadar anlam ifade ederdi..
Ama şimdi hiç bir şey ifade etmiyor ki vazoda duracağına ait olmadığı yerde duruyor.
#SelamGençlik 🍀🍀
İkiyüzlü ve çıkar hesapları peşinde bir erkeğin tıpkı kendisi gibi ikiyüzlü ve çıkar hesapları peşinde bir kadına "teşekkür" çiçeği gönderdiğini..🍀🍀
#TubaSueda ✌️✌️🍀🍀
Genellikle adamın asistanı çiçeği gönderir ve kadının hizmetçisi de kadının talimatıyla atar. Günümüzün hızlı başlayan ve hızlı yaşanan müsvedde aşkları bu kafada..
Maalesef günümüzde yaşanan aşklar bu yüzden kıymetini bulamadan bitiyor. Bence yaratıcılık yok burada acı veren bir sıradanlık var. Her şeyden önce ikiyüzlülük kâlp boyu.. Erkekler kadınların en çok beğendiği çiçekleri bilirler. Kadınlar da o çiçekle verilmek istenen mesajı.. Misal kırda gezerken içinden gelip kıza bir dal papatya veren adamla o papatyayı ömrünün sonuna dek defterinin arasında saklayan kadın ve bu çiçek buketlerini kıyas bile edemeyiz..
Genel bir senaryo olabileceğini düşünmüyorum. Bu yüzden yaratıcı olduğunu düşündüm.
Evet, her şeyde olduğu gibi, ilişkilerde de bir yozlaşma var günümüzde.
Buna sürekli denk gelen de olabildiği gibi hiç denk gelmeyen de var. Bu yüzden sıradan olduğunu da düşünmüyorum.
Papatya örneğinizde de haklısınız. Benim gözümde hepsi münferit örnekler.
Yaşınız doğru ise benden artı iki sene gözlemde bulunmuş olmanız gerekir. Yani ne diyeyim , bana kendimi çok yaratıcı hissettirdiniz, teşekkürler.
Ben pesimist değil realistim. Genelleme yapmak tarzıma uymaz. Ben tespit yapmaktan tarafım. Elbetteki herkes istediği gibi düşünebilir.
Çok teşekkürler 🙏
Yıkılmış hayatlar
Kısaca olan çiçeklere oldu
Çok teşekkürler
Cevap
4Cevap
Belki de üzülecek bir durum yoktur.
Kadın kurtulmuştur adamdan.
Eğer öyleyse oh iyi olmuş 😀
Çiçeklere yazık olduğunu
Üzülürüm ya. Birilerinin kalbi kırılmış diye düşünürüm 🥀
Yine bir aşığın kalbi kırılmış… Ne düşünebilirim ki? 🥺
Yine birinin ciğeri yanmış diye düşünürüm ama çiçeğe yazık olmuş. Atacağına birisine versin diye düşünürdüm. :D
Yine birileri bir halt yemiş özur dilemiş ama yenmemiş derim
Yine bir ihanet dosyası çözülmüş 😄
Bir özür anında mı? 😅
Hayır , erkek herşeyden habersizken kadinin her şeyi öğrendiği bir anda ona uzatılan göz boyamalık çiçeklerin hazin sonu , olan hep masumlara oluyor 🌷😄
Çiçeklere olan zaten dalından koparıldığı anda olmuştu...
Bir kadının elinde silaha dönüştüğü anda, aslında tekrar işlev kazanmış belli ki. ☺️👍🏻
Güzeldi 👌
Verilen güzel bir duygu karşılığı olmayan bir travmatik bir hayat olabilir
Yaa💔sanki kalbim acıyor
Ama bence erkek kıza çiçek alıyor. Sonra kavga ediyorlar ve kız çiçekleri çöpe bırakıyo dhgjg
Atana üzülürüm
Birileri üzülmüş
Kırık kalp💔
Almayanlar da var
Affetmeyen kadın
oda olabilir 😅
Üzücü
Kendimi görürüm o çöpte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?