Doğu Görevindeki Kamu Personeli Nasıl Evlenebilir?

Merhaba KS.

30 yaşındayım, bir kamu kurumunda çalışıyorum. Tam mesleğimi belirtmek istemiyorum ama sivil halk içine rahatça karışıp sosyalleşmem pek mümkün olmuyor. An itibarıyla doğu vilayetlerimizden birinde küçük bir ilçede görevliyim ve 3 yıl burada kalacağım. Evlenmek istiyorum. Eş adayı bulabileceğim bir ortam yok. Çünkü hem yukarıda yazdığım gibi sosyalleşmeye müsait bir ortam yok, hem de ast-üst ilişkisinden dolayı buraya atamayla gelen personelle gönül ilişkisine girmem etik değil. Benim durumumdaki meslektaşlarım bu sebeple sıklıkla memleketlerinden bir eş buluyorlar aile aracılığıyla ya da doğuya bekar gelmiyorlar. Kişiliğim gereği hiç görüşmediğim, bir şeyler paylaşmadığım bir kızla evlenmeye sıcak bakmıyorum, dolayısıyla memleketimden birini buldurmayı düşünmüyorum.

Bana akıl verecek, tecrübe paylaşacak biri var mı? Tayin olmayı bekle, evlenme diyebilirsiniz ama bir sonraki görev yerim de büyük ihtimalle şu ankinin bir tık daha gelişmiş versiyonu olan bir yer olacak, yani aynı senaryo orada da yaşanacak.

Güncellemeler
+1 yıl
Ay farkından ya da yanlış girdiğim için sistemde yaşım 29 olarak gözükmüş sanırım. Tam olarak 30 yaşındayım, yanlışlık olmasın arkadaşlar.
Doğu Görevindeki Kamu Personeli Nasıl Evlenebilir?