burclarla alakası yok tabiki ama merak ediyorum
Tabikide aldatır.
Hayır cok sadakatlidir sıkılsada aldatmaz.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
burclarla alakası yok tabiki ama merak ediyorum
sana bişey diyim mi bu burç aldatmaz diyemeyiz gözü biraz dışarıda olan sevmeyen karakteri öyle olan aldatır zodiacin en sadık burçları kesinlike ilk Başak, Sadık ve pratik olarak bilinen bu A tipi kişiliğin sadece yüzde 6'sı aldatmaya meyletti. Yüzde 6'lık gruptaki aldatmanın sebebi mükemmellik bekleyen Başaklar'ın standartlarını karşılayamayan partnerler olabilir. Geriye kalan yüzde 94'lük dilim aldatmak yerine terk eder. sonra da oğlak diyebilirim Oğlaklar ciddi ve bağımsızdır, bu yüzden diğer burçlar kadar kolay yuva kurmaları olası değildir. Fakat bir kez ciddi bir ilişki kurduklarında, kolay kolay yoldan çıkmayacaktır. Ankete göre Oğlaklar'ın sadece yüzde 11'i aldattı veya aldatmaya yakın bir deneyim yaşadı. Bu pratik deniz keçileri, işte ve ilişkilerinde tamamen başarı odaklıdır. İlişkinin amaçlarına uygun olmadığına karar verirlerse daha umut verici görünen birini tercih edebilirler.
Balik burcu yalan soyler ve gerceklerden kacar diye bisey okumustum. beni cok guzel kandirdi ve yalan soyledi. ustune cok gittikten sonra panikledi ve butun yalanları ortaya cikti. eger dedigin burclardan bi kız cikarsa karsima ona gore davranirim.
Cevap
2Cevap
Aldatmaz
burca değil karaktere bağlı bi durum
Yazdigim aciklamayi okurmusunuz
burçlarla alakası yok bence
Yazdigim aciklamayi okurmusunuz
aynı fikirdeyiz işte onu belirtmek istedim
Balığım aldatmam
Diyelim sıkıldın. ama karsıdaki seni cok seviyo onemsiyo. o zmndamı aldatmazsın. baska biri istemedende olsa hayatına girse.
Yok hiç aldatmam. Bak ben birini seviyorum çocuk ümit verdi gitti benden hala seviyorum diye bana hakaretler edip slk yerine koyuyor sevme dediği halde seviyorum. Yani balıklar sevince tam severler asla aldatmazlar ama çok duygusallar ben ağlıyorum çocuk benden gitti diye🥺
Gidenin arkasından koşma. soğukkanlı olmaya çalış. beynin ona takıntılı. bende 4 yıl birinin pesinden kostum. unutuyosun zamanla
Haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?