Aşk İlişkileri Sevgilisi ya da evli olan biriyle aşk yaşadınız mı? barmen544 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yasak elma her zaman tatlı gelir sevgilisi ya da evli olan birisiyle aşk yaşadınız mı hiç? Güncellemeler+1 yıl ıtırafları alalımmmmmmmmmmmmmm Sevgilisi ya da evli olan biriyle aşk yaşadınız mı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Annene sor ya bu sapiklik icinmi hesap actgin burada 0 2 Yorumla barmen544 +1 yıl he sana mı sorcez ne soracamızı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yok onun icin diyorum ya, annene sor, seni baba bildigin kisidenmi peydahladi, yoksa baskasindanmi.Ilerde evelenince insallah, karin sen evde yokken hergün baska bir erkegi atar eve ama tahminin bu sana zevk verir. Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Bacına annene sor önce bunu 1 1 Yorumla barmen544 +1 yıl sana soralım Yorumla
natalieee Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Niye 0 1 Yorumla barmen544 +1 yıl merak ettım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Annene sor ya bu sapiklik icinmi hesap actgin burada
he sana mı sorcez ne soracamızı
yok onun icin diyorum ya, annene sor, seni baba bildigin kisidenmi peydahladi, yoksa baskasindanmi.
Ilerde evelenince insallah, karin sen evde yokken hergün baska bir erkegi atar eve ama tahminin bu sana zevk verir.
Bacına annene sor önce bunu
sana soralım
Niye
merak ettım